Nazım RAKICI
Köşe Yazarı
Nazım RAKICI
 

*1924 'TEN 2000 'Lİ YILLARA KADAR düşmanlarımız neler demiş,

 ATATÜRK ne tavsiye etmiş*   》TürklerinA din adamlarını ele geçirip, kullanabilirsek, onlara kendi devletlerini yıktırabiliriz.   *Winston Churchill*   》Türkler bir devlet kurdu. Bir asker yeniden Türkleri diriltti. Ancak KUTSAL AMAÇ ımızdan vazgeçmeyeceğiz. Türkleri islamla yıkacağız. İngiliz istihbaratının birinci görevi budur.   *Lloyd George*    》Türklerin yolları islam ile kesilebilir. Bu milleti ne kadar karanlığa itersek, bölgedeki çıkarlarımıza o kadar hizmet etmiş oluruz.   *Joseph Grew*   》Yapılması gereken Atatürk ün hem din, hem de kürt düşmanı olduğu fikrinin yayılmasıdır.   *Kurt Ziemke*   》Türkiye Atatürk ün mirasını reddetmelidir.    *Samuel Huntington*   》Atatürkçülük öldü, nurcular ileri.   *Paul Henze*   》Kemalizme son verin. Osmanlıyla övünün.   *Graham Fuller*   》ABD kontrolunda bir HALİFE ile islam dünyasını yönetmek, bizim için en masrafsız yoldur.   *Bill Clinton*   *Kendi tarihini bilmeyen bir millet, yok olmaya mahkumdur.    Mustafa Kemal AtaTürk   (Sadece hatırlatma)
Ekleme Tarihi: 30 Ağustos 2022 - Salı

*1924 'TEN 2000 'Lİ YILLARA KADAR düşmanlarımız neler demiş,

 ATATÜRK ne tavsiye etmiş*

 
》TürklerinA din adamlarını ele geçirip, kullanabilirsek, onlara kendi devletlerini yıktırabiliriz.
 
*Winston Churchill*
 
》Türkler bir devlet kurdu. Bir asker yeniden Türkleri diriltti. Ancak KUTSAL AMAÇ ımızdan vazgeçmeyeceğiz. Türkleri islamla yıkacağız. İngiliz istihbaratının birinci görevi budur.
 
*Lloyd George* 
 
》Türklerin yolları islam ile kesilebilir. Bu milleti ne kadar karanlığa itersek, bölgedeki çıkarlarımıza o kadar hizmet etmiş oluruz.
 
*Joseph Grew*
 
》Yapılması gereken Atatürk ün hem din, hem de kürt düşmanı olduğu fikrinin yayılmasıdır.
 
*Kurt Ziemke*
 
》Türkiye Atatürk ün mirasını reddetmelidir. 
 
*Samuel Huntington*
 
》Atatürkçülük öldü, nurcular ileri.
 
*Paul Henze*
 
》Kemalizme son verin. Osmanlıyla övünün.
 
*Graham Fuller*
 
》ABD kontrolunda bir HALİFE ile islam dünyasını yönetmek, bizim için en masrafsız yoldur.
 
*Bill Clinton*
 
*Kendi tarihini bilmeyen bir millet, yok olmaya mahkumdur. 
 
Mustafa Kemal AtaTürk
 
(Sadece hatırlatma)
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi