YOĞUN İLGİ VAR. RİZE'DE ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLIYOR

Rize 07.07.2022 - 09:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1977+ kez okundu.
 

YOĞUN İLGİ VAR. RİZE'DE ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLIYOR

RİZE’de 30 metre yüksekliğinde inşa edilen ince belli çay bardağı şeklindeki 7 katlı binanın yer aldığı Çay Çarşısı ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.   Kentte 9 bin 500 metrekarelik alanda kurulan ve içerisinde 30 metre yüksekliğinde inşa edilen ince belli çay bardağı şeklindeki 7 katlı binanın da yer aldığı Çay Çarşısı ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti üyeleride Çay Çarşısı’nı gezerek, her çeşit çayın bulunduğu çarşıda, çay tadımlarında bulundu. Çay Çarşısı hakkında basın mensuplarına bilgi veren Çay Çarşısı Genel Müdürü Hasan Önder, dünyanın en büyük bardağını inşa ettiklerini belirterek “Uluslararası alanda ciddi ilgi gördü. Yurt dışındaki sunumları bardağın fotoğrafını çeken birçok turist oldu. 23 tane çay evimiz var. Damak tadıyla çayı tadabileceğiniz dükkanlar mevcut. Yurt dışından birçok tüketici geliyor” dedi.   ‘HAYALİNİ 13 YIL ÖNCE KURDUK’   Çay Çarşısı’nın hayalini 13 yıl önce kurduklarını ifade eden, Rize Ticaret Borsası Başkanvekili Sedat Abanoz, “Bugün bu projeyi bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çayın sürdürülebilir olması için bu tarz projelerle olacağız. Özel üretimler olduğu zaman tarlaya ve bölge insanına yansıyacak. Bundan sonra tanıtımını yapıp üretimi devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

RİZE’de 30 metre yüksekliğinde inşa edilen ince belli çay bardağı şeklindeki 7 katlı binanın yer aldığı Çay Çarşısı ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

 

Kentte 9 bin 500 metrekarelik alanda kurulan ve içerisinde 30 metre yüksekliğinde inşa edilen ince belli çay bardağı şeklindeki 7 katlı binanın da yer aldığı Çay Çarşısı ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti üyeleride Çay Çarşısı’nı gezerek, her çeşit çayın bulunduğu çarşıda, çay tadımlarında bulundu. Çay Çarşısı hakkında basın mensuplarına bilgi veren Çay Çarşısı Genel Müdürü Hasan Önder, dünyanın en büyük bardağını inşa ettiklerini belirterek “Uluslararası alanda ciddi ilgi gördü. Yurt dışındaki sunumları bardağın fotoğrafını çeken birçok turist oldu. 23 tane çay evimiz var. Damak tadıyla çayı tadabileceğiniz dükkanlar mevcut. Yurt dışından birçok tüketici geliyor” dedi.

 

‘HAYALİNİ 13 YIL ÖNCE KURDUK’

 

Çay Çarşısı’nın hayalini 13 yıl önce kurduklarını ifade eden, Rize Ticaret Borsası Başkanvekili Sedat Abanoz, “Bugün bu projeyi bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çayın sürdürülebilir olması için bu tarz projelerle olacağız. Özel üretimler olduğu zaman tarlaya ve bölge insanına yansıyacak. Bundan sonra tanıtımını yapıp üretimi devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi