YENİDEN ADAY OLMAK İSTEDİ DÖVÜLÜNCE İSTİFA ETTİ.

Sendika 18.11.2021 - 09:39, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2670+ kez okundu.
 

YENİDEN ADAY OLMAK İSTEDİ DÖVÜLÜNCE İSTİFA ETTİ.

İstifa etmediği için dövülen sendika başkanı istifa etti   Samsun'da kongrenin yapılacağı okulun bahçesinde, yeniden aday olduğu için bir grubun saldırısına uğrayan Türk Eğitim Sen İl Başkanı Levent Kuruoğlu görevinden istifa ettiğini açıkladı. ALIN TERİ DAVASINDAN UZAKLAŞTI MHP’ye yakınlığıyla bilinen Türk Eğitim Sen  Samsun Şube Başkanı Levent Kuruoğlu, 14 Kasım Pazar günkü kongre öncesinde bir grup tarafından tekme tokat saldırıya uğradı. İstifa etmesi için uygulanan baskılara direnen ve yeniden başkan adayı olan Kuruoğlu bir açıklama yaparak sendikadan istifa ettiğini açıkladı. – Türk Eğitim Sen, son dönemde hâkim politik tavrın etkisiyle alın teri davasından uzaklaştığı görüntüsü, üyelerimizin bir çoğunda tepkiye sebep olmuştur. Zaman içinde ise politik iklimin tesiriyle şubeleri dizayn etmek üzere çalışmalar yapılmaya başlanmıştır. – Bu süreç, hayatları boyunca kendi kabiliyetleri ve üye takdiri ile seçim kazanamayacak grupların, fitneyle başka yapılardan destek alarak sendika yöneticisi olma heveslerini kabartmıştır. Türk Eğitim Sen Samsun 1 No’lu Şubenin 7. Olağan kongresi öncesinde seçilecek şube başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin dizayn edilme çabaları, şubemizin üyeleri arasında gerginliğe sebep olmuştur. Baskıların artması üzerine 137 şube delegesinin 100'ü kongreye gelmeme kararını yönetime bildirmiştir.   GENEL MERKEZ SESSİZ KALDI – Sendikal anlayışımızda ortaya çıkan kırılmalar, demokratik yollarla seçimlerin bir çok şubede yapılamaması ve yaşananlar karşısında sendika genel merkezimizin sessizliği sebebiyle Türk Eğitim- Sen Samsun 1 No’lu Şube Başkanlığından ve Türk Eğitim Sen üyeliğinden istifa ediyorum.– Sadece kendi belirledikleri kişilerin yönetici olmasını isteyenler ve böyle bir yönetim anlayışını kabul ederek sendika yöneticisi olmaya çalışanlar hayatları boyunca yaptıklarının kara lekesini taşıyacaklardır. İSMAİL AKDUMAN

İstifa etmediği için dövülen sendika başkanı istifa etti
 

Samsun'da kongrenin yapılacağı okulun bahçesinde, yeniden aday olduğu için bir grubun saldırısına uğrayan Türk Eğitim Sen İl Başkanı Levent Kuruoğlu görevinden istifa ettiğini açıkladı.


ALIN TERİ DAVASINDAN UZAKLAŞTI

MHP’ye yakınlığıyla bilinen Türk Eğitim Sen  Samsun Şube Başkanı Levent Kuruoğlu, 14 Kasım Pazar günkü kongre öncesinde bir grup tarafından tekme tokat saldırıya uğradı. İstifa etmesi için uygulanan baskılara direnen ve yeniden başkan adayı olan Kuruoğlu bir açıklama yaparak sendikadan istifa ettiğini açıkladı.


– Türk Eğitim Sen, son dönemde hâkim politik tavrın etkisiyle alın teri davasından uzaklaştığı görüntüsü, üyelerimizin bir çoğunda tepkiye sebep olmuştur. Zaman içinde ise politik iklimin tesiriyle şubeleri dizayn etmek üzere çalışmalar yapılmaya başlanmıştır.


– Bu süreç, hayatları boyunca kendi kabiliyetleri ve üye takdiri ile seçim kazanamayacak grupların, fitneyle başka yapılardan destek alarak sendika yöneticisi olma heveslerini kabartmıştır. Türk Eğitim Sen Samsun 1 No’lu Şubenin 7. Olağan kongresi öncesinde seçilecek şube başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin dizayn edilme çabaları, şubemizin üyeleri arasında gerginliğe sebep olmuştur. Baskıların artması üzerine 137 şube delegesinin 100'ü kongreye gelmeme kararını yönetime bildirmiştir.

 

GENEL MERKEZ SESSİZ KALDI


– Sendikal anlayışımızda ortaya çıkan kırılmalar, demokratik yollarla seçimlerin bir çok şubede yapılamaması ve yaşananlar karşısında sendika genel merkezimizin sessizliği sebebiyle Türk Eğitim- Sen Samsun 1 No’lu Şube Başkanlığından ve Türk Eğitim Sen üyeliğinden istifa ediyorum.– Sadece kendi belirledikleri kişilerin yönetici olmasını isteyenler ve böyle bir yönetim anlayışını kabul ederek sendika yöneticisi olmaya çalışanlar hayatları boyunca yaptıklarının kara lekesini taşıyacaklardır.


İSMAİL AKDUMAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi