Yeni Skoda Superb ne zaman PİYASAYA çıkacak?

Teknoloji 11.05.2019 - 22:19, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3705+ kez okundu.
 

Yeni Skoda Superb ne zaman PİYASAYA çıkacak?

Yeni Skoda Superb ne zaman çıkacak? Skoda Superb yenilenmiş versiyonunun ilk çizimlerini paylaştı. Mayıs ayı içerisinde, IIHF Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası’nın bir parçası olarak prömiyeri gerçekleştirilecek Superb, keskin hatlara sahip ön farları, kendine özgü sis farları ve ön panjuruyla dikkat çekiyor. Yeni Superb'in arkasında marka logosu yerine artık “ŠKODA” yazısı yer alacak. Geçmişi 1930'lara dayanan tarihi model, markanın tasarım, teknoloji ve fonksiyonellik açısından en son yeniliklerini taşıyacak. Superb, daha üst segment araçlarda görülebilecek sayısız özellik ve geniş kabiniyle kullanıcılarına yine sıra dışı bir deneyim sunacak. 2017 yılında üçüncü jenerasyonu tanıtılan Superb, bu nesliyle 1 milyondan daha fazla satış adedine ulaştı.  

Yeni Skoda Superb ne zaman çıkacak?


Skoda Superb yenilenmiş versiyonunun ilk çizimlerini paylaştı. Mayıs ayı içerisinde, IIHF Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası’nın bir parçası olarak prömiyeri gerçekleştirilecek Superb, keskin hatlara sahip ön farları, kendine özgü sis farları ve ön panjuruyla dikkat çekiyor.


Yeni Superb'in arkasında marka logosu yerine artık “ŠKODA” yazısı yer alacak. Geçmişi 1930'lara dayanan tarihi model, markanın tasarım, teknoloji ve fonksiyonellik açısından en son yeniliklerini taşıyacak. Superb, daha üst segment araçlarda görülebilecek sayısız özellik ve geniş kabiniyle kullanıcılarına yine sıra dışı bir deneyim sunacak.


2017 yılında üçüncü jenerasyonu tanıtılan Superb, bu nesliyle 1 milyondan daha fazla satış adedine ulaştı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi