Yarış pilotu Renee Gracie'den flaş Bir karar!

Magazin 23.06.2021 - 11:47, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3710+ kez okundu.
 

Yarış pilotu Renee Gracie'den flaş Bir karar!

Motor sporlarından yeterli kazancı elde edememesini gerekçe göstererek sporculuk kariyerini noktalayan ve cinsel içerikli fotoğraf ve videoların satıldığı bir siteye içerik üretmeye başlayan Renee Gracie, anne olmak istemediğini söyleyerek Histerektomi (Rahmin vücuttan tümden çıkarılması) olmayı planladığını söyledi. Araba yarışçısı iken ünlülerin hayranlarına cinsel içerikli video ve fotoğraflarını sattığı ve canlı cinsel aktiviteler yaptığı bir siteye üye olduktan sonra ayda 14,000 sterlin kazandığını söyleyen Avutralyalı 25 yaşındaki Renee, çocuk doğurmak istemediği için Histerektomi olmayı istediğini söyledi. Renee Gracie, hiçbir zaman annelik duygusu hissetmedi ya da çocuk sahibi olma dürtüsü duymadığını açıkladı. Eski bir yarış arabası sürücüsü olan ünlü pilot, düzenli olarak zengin ve ünlülerle takılıyordu ve lüks hayatın tadına vardı. Bu da çocuk sahibi olmama kararını pekiştirdi. Model, doğumdan kaçınmaya o kadar kararlı ki, kazayla hamile kalmamak için histerektomi (rahmin vücuttan tümden çıkarılması ameliyatı) yapmayı düşünüyor.   "Küçüklüğümden beri çocuk istemediğimi biliyordum" diyen genç pilot, "Ben küçükken, yedi ya da sekiz yaşlarındayken, benim yaşımdaki diğer çocukların çılgın ve vahşi olduğunu düşünürdüm." "Çocuklarına bağıran ebeveynlere bakar ve kendi kendime 'Bunu asla istemezdim' diye düşünürdüm. Sonra, 16 yaşımdayken yarışa başladığımda, bir sürü süper zengin ve başarılı insanla tanıştım, pek çoğunun kendi çocukları yoktu. "Ayrıca hepsi bana asla evlenmememi ve asla çocuk yapmamamı söyledi. "Bence insanlar çocuk sahibi olma kararını çok hafif alıyor ve bu yüzden birçok insan ilişkilerinde ve yaşamlarında mutsuz." "Etrafta bir sürü evcil hayvanım olmasını tercih ederim."  

Motor sporlarından yeterli kazancı elde edememesini gerekçe göstererek sporculuk kariyerini noktalayan ve cinsel içerikli fotoğraf ve videoların satıldığı bir siteye içerik üretmeye başlayan Renee Gracie, anne olmak istemediğini söyleyerek Histerektomi (Rahmin vücuttan tümden çıkarılması) olmayı planladığını söyledi.

Araba yarışçısı iken ünlülerin hayranlarına cinsel içerikli video ve fotoğraflarını sattığı ve canlı cinsel aktiviteler yaptığı bir siteye üye olduktan sonra ayda 14,000 sterlin kazandığını söyleyen Avutralyalı 25 yaşındaki Renee, çocuk doğurmak istemediği için Histerektomi olmayı istediğini söyledi.


Renee Gracie, hiçbir zaman annelik duygusu hissetmedi ya da çocuk sahibi olma dürtüsü duymadığını açıkladı.

Eski bir yarış arabası sürücüsü olan ünlü pilot, düzenli olarak zengin ve ünlülerle takılıyordu ve lüks hayatın tadına vardı. Bu da çocuk sahibi olmama kararını pekiştirdi.

Model, doğumdan kaçınmaya o kadar kararlı ki, kazayla hamile kalmamak için histerektomi (rahmin vücuttan tümden çıkarılması ameliyatı) yapmayı düşünüyor.

 

"Küçüklüğümden beri çocuk istemediğimi biliyordum" diyen genç pilot, "Ben küçükken, yedi ya da sekiz yaşlarındayken, benim yaşımdaki diğer çocukların çılgın ve vahşi olduğunu düşünürdüm."

"Çocuklarına bağıran ebeveynlere bakar ve kendi kendime 'Bunu asla istemezdim' diye düşünürdüm. Sonra, 16 yaşımdayken yarışa başladığımda, bir sürü süper zengin ve başarılı insanla tanıştım, pek çoğunun kendi çocukları yoktu. "Ayrıca hepsi bana asla evlenmememi ve asla çocuk yapmamamı söyledi.

"Bence insanlar çocuk sahibi olma kararını çok hafif alıyor ve bu yüzden birçok insan ilişkilerinde ve yaşamlarında mutsuz."
"Etrafta bir sürü evcil hayvanım olmasını tercih ederim."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi