Virajda kıl payı kurtuluş araç kamerasında

ARTVİN 11.03.2022 - 12:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2885+ kez okundu.
 

Virajda kıl payı kurtuluş araç kamerasında

ARTVİN'de, şoförünün hatalı sollama yaptığı TIR ile virajda karşı karşıya gelen otomobilin sürücüsü, ani frenle kazadan son anda kurtuldu.   Bu anlar, araç kamerasına yansıdı. Artvin ile Borçka arasındaki iki yönlü kara yolunda 9 Mart'ta şoför, kullandığı TIR'la virajda hatalı sollamaya yaptı. Bu sırada karşı yönden gelen otomobil sürücüsü, TIR'la karşı karşıya kaldı. TIR ve otomobil sürücüleri, ani firen yaparak çarpışmaktan saniyelerle kurtuldu. Olayın ardından TIR şoförü yoluna devam etti, otomobil sürücüsü de korna çalarak tepkisini gösterdi. Bu anlar ise otomobilin araç içi kamerasına anbean yansıdı. 

ARTVİN'de, şoförünün hatalı sollama yaptığı TIR ile virajda karşı karşıya gelen otomobilin sürücüsü, ani frenle kazadan son anda kurtuldu.

 

Bu anlar, araç kamerasına yansıdı. Artvin ile Borçka arasındaki iki yönlü kara yolunda 9 Mart'ta şoför, kullandığı TIR'la virajda hatalı sollamaya yaptı. Bu sırada karşı yönden gelen otomobil sürücüsü, TIR'la karşı karşıya kaldı. TIR ve otomobil sürücüleri, ani firen yaparak çarpışmaktan saniyelerle kurtuldu. Olayın ardından TIR şoförü yoluna devam etti, otomobil sürücüsü de korna çalarak tepkisini gösterdi. Bu anlar ise otomobilin araç içi kamerasına anbean yansıdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi