VEFAT EDEN RİZELİ İŞ İNSANI ANTALYA'DA TOPRAĞA VERİLDİ.

Vefat 31.10.2022 - 15:49, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3637+ kez okundu.
 

VEFAT EDEN RİZELİ İŞ İNSANI ANTALYA'DA TOPRAĞA VERİLDİ.

25 Yılı aşkın bir süredir turizmin gerçek Başkenti Antalya'nın Manavgat ilçesinde ticarette uğraş veren Rizeli hemşerimiz Zafer ATMACA yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek tedavi gördüğü Antalya'da vefat etti.   Zafer ATMACA, yaşadığı Manavgat ilçesinin Hisar Mezarlıgın'da,  babası Fevzi ATMACA'nın yanında toprağa verildi.   60 yaşında vefat eden  Zafer ATMACA 3 çocuk babasıydı.   Soyismi gibi  Yeşil-Mavili Atmacaların  fanatik taraftarı olan Zafer ATMACA'nın Manavgat'daki cenaze törenine Antalya ve Akdeniz bölgesinde yaşayan yüzlerce Rizeli ve Karedenizli arkadaşları katılarak ona karşı son görevini birlikte yaptılar.   Aslen Rize - Pazarlı olan ve Rize’nin Çarşı Mahallesi’nde uzun yıllar yaşayan Zafer ATMACA, tam 27 yıl önce de Rize'den Manavgat’a taşınmıştır.   Başta eşi Yasemin ATMACA  olmak üzere çocukları İLKNAZ, SAMET ve ŞEVVAL ATMACA'ya, sevenlerine, dostlarına, yakınlarına ve arkadaşlarına "BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR" dileriz.

25 Yılı aşkın bir süredir turizmin gerçek Başkenti Antalya'nın Manavgat ilçesinde ticarette uğraş veren Rizeli hemşerimiz Zafer ATMACA yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek tedavi gördüğü Antalya'da vefat etti.

 

Zafer ATMACA, yaşadığı Manavgat ilçesinin Hisar Mezarlıgın'da,  babası Fevzi ATMACA'nın yanında toprağa verildi.

 

60 yaşında vefat eden  Zafer ATMACA 3 çocuk babasıydı.

 

Soyismi gibi  Yeşil-Mavili Atmacaların  fanatik taraftarı olan Zafer ATMACA'nın Manavgat'daki cenaze törenine Antalya ve Akdeniz bölgesinde yaşayan yüzlerce Rizeli ve Karedenizli arkadaşları katılarak ona karşı son görevini birlikte yaptılar.

 

Aslen Rize - Pazarlı olan ve Rize’nin Çarşı Mahallesi’nde uzun yıllar yaşayan Zafer ATMACA, tam 27 yıl önce de Rize'den Manavgat’a taşınmıştır.

 

Başta eşi Yasemin ATMACA  olmak üzere çocukları İLKNAZ, SAMET ve ŞEVVAL ATMACA'ya, sevenlerine, dostlarına, yakınlarına ve arkadaşlarına "BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR" dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi