VALİ ÇEBER'DEN BAYRAM MESAJI

Törenler 18.05.2022 - 15:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3233+ kez okundu.
 

VALİ ÇEBER'DEN BAYRAM MESAJI

Rize Valisi  Kemal Çeber’in 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’dan başlatılan bağımsızlık mücadelesi Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda kurtuluş meşalesinin yakıldığı önemli dönüm noktalarından biridir. Milletimizin kaderini değiştiren 19 Mayıs 1919’un, 103. yıl dönümünü milletçe hep birlikte kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkmasıyla başlayan bağımsızlık mücadelemiz tarihe gömülmek istenen bir milletin tekrar doğuşu, özgür ve müreffeh yarınlara yürüyüşü olmuştur. İstiklal Savaşımızı zafere taşıyan birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu, bugün de devletimizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarabilmemiz için bize ilham ve güç vermektedir. Sevgili gençler; 19 Mayıs gününün sizlere armağan edilmesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve aziz milletimizin sizlere verdiği değerin ve duyduğu güvenin bir göstergesidir.  Bu değerli emaneti yaşatmak ve korumak, gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak gençliğimiz başta olmak üzere hepimizin sorumluluğudur. Bu emanetin yüklediği yüksek sorumluluğun her zaman bilincinde olacağınıza, Cumhuriyetimizi geleceğe taşımak için özveriyle çalışacağınıza yürekten inanıyoruz. Sizlerin en iyi şekilde yetişmeniz, çağın gerekleri doğrultusunda nitelikli bir eğitim almanız devlet ve millet olarak en önemli amacımızdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını rahmet, saygı ve şükranla anıyorum. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.     Kemal ÇEBER Rize Valisi

Rize Valisi  Kemal Çeber’in 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı


19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’dan başlatılan bağımsızlık mücadelesi Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda kurtuluş meşalesinin yakıldığı önemli dönüm noktalarından biridir.


Milletimizin kaderini değiştiren 19 Mayıs 1919’un, 103. yıl dönümünü milletçe hep birlikte kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkmasıyla başlayan bağımsızlık mücadelemiz tarihe gömülmek istenen bir milletin tekrar doğuşu, özgür ve müreffeh yarınlara yürüyüşü olmuştur.


İstiklal Savaşımızı zafere taşıyan birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu, bugün de devletimizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarabilmemiz için bize ilham ve güç vermektedir.


Sevgili gençler; 19 Mayıs gününün sizlere armağan edilmesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve aziz milletimizin sizlere verdiği değerin ve duyduğu güvenin bir göstergesidir.  Bu değerli emaneti yaşatmak ve korumak, gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak gençliğimiz başta olmak üzere hepimizin sorumluluğudur.


Bu emanetin yüklediği yüksek sorumluluğun her zaman bilincinde olacağınıza, Cumhuriyetimizi geleceğe taşımak için özveriyle çalışacağınıza yürekten inanıyoruz.


Sizlerin en iyi şekilde yetişmeniz, çağın gerekleri doğrultusunda nitelikli bir eğitim almanız devlet ve millet olarak en önemli amacımızdır.


Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını rahmet, saygı ve şükranla anıyorum.


Geleceğimizin teminatı gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.

 

 

Kemal ÇEBER

Rize Valisi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi