Uçak düştü Kulüp başkanı ve futbolcular hayatını kaybetti

Dünya 24.01.2021 - 21:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3015+ kez okundu.
 

Uçak düştü Kulüp başkanı ve futbolcular hayatını kaybetti

Futbol dünyası yasta! Kulüp başkanı ve futbolcular hayatını kaybetti Brezilya Serie D takımlarından Palmas'ın başkanını ve 4 futbolcusunu taşıyan özel uçak, kalkıştan kısa bir süre sonra yere çakıldı. Kazada kurtulan olmadığı belirtildi. Brezilya Serie D Ligi ekiplerinden Palmas'ın başkanı Lucas Meira ile, futbolcular Lucas Praxedes, Guilherme Noe, Marcus Molinari ve Ranule'yi taşıyan özel uçak, kalkıştan kısa bir süre sonra yere çakıldı.   Brezilya basınının verdiği bilgilere göre, pilot da dahil olmak üzere kazada kurtulan olmadı.   Birkaç yıl önce, benzer bir trajedide birçok futbolcusu ve personelini kaybeden Chapecoense kulübü başta olmak üzere, Flamengo, Gremio gibi ülkenin köklü kulüpleri, kazada hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Futbol dünyası yasta! Kulüp başkanı ve futbolcular hayatını kaybetti


Brezilya Serie D takımlarından Palmas'ın başkanını ve 4 futbolcusunu taşıyan özel uçak, kalkıştan kısa bir süre sonra yere çakıldı. Kazada kurtulan olmadığı belirtildi.


Brezilya Serie D Ligi ekiplerinden Palmas'ın başkanı Lucas Meira ile, futbolcular Lucas Praxedes, Guilherme Noe, Marcus Molinari ve Ranule'yi taşıyan özel uçak, kalkıştan kısa bir süre sonra yere çakıldı.

 


Brezilya basınının verdiği bilgilere göre, pilot da dahil olmak üzere kazada kurtulan olmadı.

 


Birkaç yıl önce, benzer bir trajedide birçok futbolcusu ve personelini kaybeden Chapecoense kulübü başta olmak üzere, Flamengo, Gremio gibi ülkenin köklü kulüpleri, kazada hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi