TÜRÜT''TEN PEKERE DOĞUM GÜNÜ ŞARKISI

Siyaset 29.08.2022 - 17:19, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2869+ kez okundu.
 

TÜRÜT''TEN PEKERE DOĞUM GÜNÜ ŞARKISI

İsmail Türüt'ten Sedat Peker'e doğum günü şarkısı Karadenizli şarkıcı İsmail Türüt, 'Adam var' adlı şarkısından sonra, organize suç örgütü lideri Sedat Peker için yeni bir şarkı yaptı.   Suç örgütü lideri Sedat Peker'le arkadaşlığıyla bilinen Karadenizli şarkıcı İsmail Türüt, Peker'e 2 ay önceki doğum günü dolayısıyla yeni bir şarkı yazdı. 'Siyaset bozdu keyfimizi' adlı şarkının sözleri şöyle: Sohbeti, muhabbeti benzer bala şekere Bir Türkü söyleyeyim reis Sedat Peker'e Saygılarımı sunar, arzu hürmet ederim Doğum gününü kutlar, yanağından öperim Reisim sen gideli, deli gibiyim deli Vallahi ağır oldu, ayrılığın bedeli Vallahi ağır oldu, sensizliğin bedeli Aradan kaç yıl geçti, gözüm seni arıyor Kimle konuşuyorsam, seni bana soruyor Tanıyan tanımayan seni bana soruyor Seni bana soruyor Siyaset bozdu bizim ağzımızın tadını Adım sandıklarımın sildim artık adını Bazı siyasetçiler kırılmasın kızmasın Değiller Sedat Peker, konuşmasın yazmasın Vatandaşlar da diyor, hep konuşsun susmasın Uzaktan duruyorsun, izleyip görüyorsun Ülkemin durumunu hep bana soruyorsun Ha bu İsmail Türüt, sözlerini tartıyor Ekonomik bunalım günden güne artıyor   Fotoğrafını silmemişti Hakkında yakalama kararı bulunan Peker'in Bakan Süleyman Soylu, Mehmet Ağar ve birçok isimle ilgili iddiaları sonrası ünlüler, Peker'le olan fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından kaldırmıştı. Peker'le olan fotoğrafını silmemesiyle gündeme gelen türkücü İsmail Türüt, Peker'le hâlâ dost olduklarını ve görüştüklerini ifade etmişti.      

İsmail Türüt'ten Sedat Peker'e doğum günü şarkısı

Karadenizli şarkıcı İsmail Türüt, 'Adam var' adlı şarkısından sonra, organize suç örgütü lideri Sedat Peker için yeni bir şarkı yaptı.
 

Suç örgütü lideri Sedat Peker'le arkadaşlığıyla bilinen Karadenizli şarkıcı İsmail Türüt, Peker'e 2 ay önceki doğum günü dolayısıyla yeni bir şarkı yazdı.

'Siyaset bozdu keyfimizi' adlı şarkının sözleri şöyle:

Sohbeti, muhabbeti benzer bala şekere

Bir Türkü söyleyeyim reis Sedat Peker'e

Saygılarımı sunar, arzu hürmet ederim

Doğum gününü kutlar, yanağından öperim

Reisim sen gideli, deli gibiyim deli

Vallahi ağır oldu, ayrılığın bedeli

Vallahi ağır oldu, sensizliğin bedeli

Aradan kaç yıl geçti, gözüm seni arıyor


Kimle konuşuyorsam, seni bana soruyor

Tanıyan tanımayan seni bana soruyor

Seni bana soruyor

Siyaset bozdu bizim ağzımızın tadını

Adım sandıklarımın sildim artık adını

Bazı siyasetçiler kırılmasın kızmasın

Değiller Sedat Peker, konuşmasın yazmasın

Vatandaşlar da diyor, hep konuşsun susmasın

Uzaktan duruyorsun, izleyip görüyorsun

Ülkemin durumunu hep bana soruyorsun

Ha bu İsmail Türüt, sözlerini tartıyor

Ekonomik bunalım günden güne artıyor

 

Fotoğrafını silmemişti


Hakkında yakalama kararı bulunan Peker'in Bakan Süleyman Soylu, Mehmet Ağar ve birçok isimle ilgili iddiaları sonrası ünlüler, Peker'le olan fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından kaldırmıştı. Peker'le olan fotoğrafını silmemesiyle gündeme gelen türkücü İsmail Türüt, Peker'le hâlâ dost olduklarını ve görüştüklerini ifade etmişti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi