TÜRKİYE'NİM ŞAMPİYON OKULLARI RİZE'DE BELLİ OLDU

Spor 15.03.2022 - 12:07, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2213+ kez okundu.
 

TÜRKİYE'NİM ŞAMPİYON OKULLARI RİZE'DE BELLİ OLDU

Gençler Futbol Türkiye Şampiyonları Belli Oldu Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2021-2022 Okul Sporları faaliyet programında yer alan Genç Erkek ve Genç Kız Futbol Türkiye Final müsabakaları sonucunda Türkiye şampiyonları belli oldu. 16 Okul takımı ve 352 sporcunun katılımı ile Rize’de gerçekleştirilen final müsabakalarında kendi gruplarında başarılı olan okul takımları finalist olmak için birbiriyle yarıştı. Genç Kızlar kategorisi karşılaşmaları sonucunda finale kalan Diyarbakır Spor Lisesi ve Samsun Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi müsabakasında kıyasıya mücadelenin sonunda şampiyon Samsun ekibi oldu. Genç Erkekler kategorisinde ise Trabzon 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi birinci olurken ikinci Sakarya Spor Lisesi oldu. Dereceye giren sporculara ödüllerini Okul Sporları Daire Başkanı Osman Gümüş, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayrullah Ozan Çetiner, Trabzon Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, Okul Sporları Daire Başkanlığı Şube Müdürü Samet Atilla ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hizmet müdürleri Ramazan Öztürk ve Celal UZUN tarafından takdim edildi. Final maçları sonunda açıklama yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, “Maçlar oldukça heyecanlıydı, birinci olan takımları kutluyorum. Okul Sporları ile gençlerimizin sporun bir parçası olmasından dolayı gururluyuz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Sporu gençlerimizle buluşturmaya davam edeceğiz. Turnuvaya katılan tüm sporculara, antrenörlere, hakemlerimize ve emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Gençler Futbol Türkiye Şampiyonları Belli Oldu


Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2021-2022 Okul Sporları faaliyet programında yer alan Genç Erkek ve Genç Kız Futbol Türkiye Final müsabakaları sonucunda Türkiye şampiyonları belli oldu.


16 Okul takımı ve 352 sporcunun katılımı ile Rize’de gerçekleştirilen final müsabakalarında kendi gruplarında başarılı olan okul takımları finalist olmak için birbiriyle yarıştı.


Genç Kızlar kategorisi karşılaşmaları sonucunda finale kalan Diyarbakır Spor Lisesi ve Samsun Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi müsabakasında kıyasıya mücadelenin sonunda şampiyon Samsun ekibi oldu.


Genç Erkekler kategorisinde ise Trabzon 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi birinci olurken ikinci Sakarya Spor Lisesi oldu.


Dereceye giren sporculara ödüllerini Okul Sporları Daire Başkanı Osman Gümüş, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayrullah Ozan Çetiner, Trabzon Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, Okul Sporları Daire Başkanlığı Şube Müdürü Samet Atilla ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hizmet müdürleri Ramazan Öztürk ve Celal UZUN tarafından takdim edildi.


Final maçları sonunda açıklama yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, “Maçlar oldukça heyecanlıydı, birinci olan takımları kutluyorum. Okul Sporları ile gençlerimizin sporun bir parçası olmasından dolayı gururluyuz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Sporu gençlerimizle buluşturmaya davam edeceğiz. Turnuvaya katılan tüm sporculara, antrenörlere, hakemlerimize ve emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi