TÜRKİYE 3.SÜ ÖDÜLÜNÜ RİZE VALİSİNDEN ALDI

Eğitim 19.03.2022 - 23:51, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1769+ kez okundu.
 

TÜRKİYE 3.SÜ ÖDÜLÜNÜ RİZE VALİSİNDEN ALDI

RİZE-Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl Türkiye geneli Kur'an kursları arası düzenlenen Hafızlık Yarışması’nın Türkiye Finali yapıldı. Rize ve Karadeniz Birincisi olan Ümmü Seleme Erdoğan Türkiye 3.oldu.   Rize ve Karadeniz Bölge Birincisi olarak Karadeniz Bölgesini temsilen yarışmaya katılan ve Türkiye 3.’sü olan Ümmü Seleme Erdoğan Rize Valisi Kemal Çeber tarafından ödüllendirildi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında çevrimiçi gerçekleştirilen Türkiye Finalinde, bölgelerinde birinci olan hafızlar  Türkiye birinciliği için ter döktü. Komisyon üyelerinin değerlendirmesi sonucunda, kızlar kategorisinde yarışmaya Karadeniz Bölge birincisi olarak katılan Güneysu Ortaköy Köyü Kur’an Kursu öğrencisi Hafız Ümmü Seleme Erdoğan Türkiye 3 oldu. Hafız Ümmü Seleme Erdoğan’ı makamında kabul eden Vali Kemal Çeber, “Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen  Hafızlık Yarışması'nın Türkiye Finaline katılarak dereceye giren Hafız Ümmü Seleme Erdoğan kardeşimizi tebrik ediyor, yetişmesinde emeği olan kıymetli ailelerine ve hocalarına teşekkür ediyorum.” dedi.
RİZE-Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl Türkiye geneli Kur'an kursları arası düzenlenen Hafızlık Yarışması’nın Türkiye Finali yapıldı. Rize ve Karadeniz Birincisi olan Ümmü Seleme Erdoğan Türkiye 3.oldu.
 

Rize ve Karadeniz Bölge Birincisi olarak Karadeniz Bölgesini temsilen yarışmaya katılan ve Türkiye 3.’sü olan Ümmü Seleme Erdoğan Rize Valisi Kemal Çeber tarafından ödüllendirildi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında çevrimiçi gerçekleştirilen Türkiye Finalinde, bölgelerinde birinci olan hafızlar  Türkiye birinciliği için ter döktü. Komisyon üyelerinin değerlendirmesi sonucunda, kızlar kategorisinde yarışmaya Karadeniz Bölge birincisi olarak katılan Güneysu Ortaköy Köyü Kur’an Kursu öğrencisi Hafız Ümmü Seleme Erdoğan Türkiye 3 oldu. Hafız Ümmü Seleme Erdoğan’ı makamında kabul eden Vali Kemal Çeber, “Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen  Hafızlık Yarışması'nın Türkiye Finaline katılarak dereceye giren Hafız Ümmü Seleme Erdoğan kardeşimizi tebrik ediyor, yetişmesinde emeği olan kıymetli ailelerine ve hocalarına teşekkür ediyorum.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi