TÜRK OCAKLARI SIĞINMACILARI ZİYARET ETTİ

Türkiye 29.05.2022 - 17:55, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2351+ kez okundu.
 

TÜRK OCAKLARI SIĞINMACILARI ZİYARET ETTİ

TÜRK OCAKLARI UKRAYNALI SIĞINMACILARI ZİYARET ETTİ   Rusya saldırısıyla Ukrayna’dan yurdumuza sığınan çocuk ve ailelerini Türk Ocağı Genel Başkanı Prof.Dr. Mehmet Öz ve heyeti ziyaret etti.   Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz ve beraberindeki heyet Ukrayna’daki savaştan dolayı ülkemize sığınan ve Elazığ’a yerleştirilen Ahıska Türklerinin ikamet ettiği yerleşim alanında soydaşlarımızla bir araya geldi.   Savaş mağduru insanlarla bir araya gelen Türk Ocağı Genel Başkanı Prof.Dr. Mehmet Öz’ Türk Ocaklıları olarak savaş mağduru çocukları ve ailelerini ziyaret ettik. Savaşın haklılık yönü olamaz. Savaşta en büyük mağduriyeti aileler ve çocukları görür. Mağdurlara her zaman destek olmak lazım.   Buradaki çocuklara bazı oyuncaklar hediye ederek gönüllerini aldık’’ dedi.
TÜRK OCAKLARI UKRAYNALI SIĞINMACILARI ZİYARET ETTİ
 

Rusya saldırısıyla Ukrayna’dan yurdumuza sığınan çocuk ve ailelerini Türk Ocağı Genel Başkanı Prof.Dr. Mehmet Öz ve heyeti ziyaret etti.

 
Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz ve beraberindeki heyet Ukrayna’daki savaştan dolayı ülkemize sığınan ve Elazığ’a yerleştirilen Ahıska Türklerinin ikamet ettiği yerleşim alanında soydaşlarımızla bir araya geldi.

 
Savaş mağduru insanlarla bir araya gelen Türk Ocağı Genel Başkanı Prof.Dr. Mehmet Öz’ Türk Ocaklıları olarak savaş mağduru çocukları ve ailelerini ziyaret ettik. Savaşın haklılık yönü olamaz. Savaşta en büyük mağduriyeti aileler ve çocukları görür. Mağdurlara her zaman destek olmak lazım.

 
Buradaki çocuklara bazı oyuncaklar hediye ederek gönüllerini aldık’’ dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi