Tokat'ta 3,9 büyüklüğünde deprem

TOKAT 07.06.2022 - 10:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2681+ kez okundu.
 

Tokat'ta 3,9 büyüklüğünde deprem

TOKAT'ta sabah saat 08.06'da yaşanan 3,9 büyüklüğündeki deprem kısa süreli paniğe neden oldu.   Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre saat  08.06'da merkez üssü Tokat merkeze bağlı Küçükbağlar köyü olan bir deprem meydana geldi. 2,2 kilometre derinlikte meydana gelen deprem, il merkezinde de hissedildi.  Deprem sonrası Tokat AFAD ekipleri ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri depremin merkez üstü olan Küçükbağlar köyünde inceleme başlattı. Yapılan incelemede mal ve can kaybının olmadığını belirledi.  Köy muhtarı Ahmet Pekel, "Sabah saatlerinde kahvaltı yaparken depremi hissetik. Deprem sonrası köyümüzde yaptığımız araştırmalar sonrasında her hangi bir mal ya da can kaybı yaşanmadı. Buna şükür" dedi.  Deprem anında evde olan Duran Bilir ise, "Küt diye bir ses geldi. Araba çarptı sandık. Sonra deprem olduğunu söylediler. Şükür bir şey yok" diye konuştu. 

TOKAT'ta sabah saat 08.06'da yaşanan 3,9 büyüklüğündeki deprem kısa süreli paniğe neden oldu.

 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre saat  08.06'da merkez üssü Tokat merkeze bağlı Küçükbağlar köyü olan bir deprem meydana geldi. 2,2 kilometre derinlikte meydana gelen deprem, il merkezinde de hissedildi.  Deprem sonrası Tokat AFAD ekipleri ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri depremin merkez üstü olan Küçükbağlar köyünde inceleme başlattı. Yapılan incelemede mal ve can kaybının olmadığını belirledi.  Köy muhtarı Ahmet Pekel, "Sabah saatlerinde kahvaltı yaparken depremi hissetik. Deprem sonrası köyümüzde yaptığımız araştırmalar sonrasında her hangi bir mal ya da can kaybı yaşanmadı. Buna şükür" dedi.  Deprem anında evde olan Duran Bilir ise, "Küt diye bir ses geldi. Araba çarptı sandık. Sonra deprem olduğunu söylediler. Şükür bir şey yok" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi