Tokat'ta, 19 Mayıs kutlaması

Törenler 19.05.2019 - 12:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2370+ kez okundu.
 

Tokat'ta, 19 Mayıs kutlaması

TOKAT'ta, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Hüseyin Akbaş Spor Salonu'nda düzenlenen törenle kutlandı. Kentteki kutlamalar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasıyla başladı.   Daha sonra İl Müdürü Cemil Çağlar ve beraberindeki öğrenciler, yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki Hüseyin Akbaş Spor Salonu'na kadar yürüdü. Salondaki kutlama programına Vali Ömer Toraman, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, il protokolü ve öğrenciler katıldı. Salondaki program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Törende, halk oyunları ekipleri ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı kulüplerin sporcuları gösteri yaptı.  

TOKAT'ta, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Hüseyin Akbaş Spor Salonu'nda düzenlenen törenle kutlandı. Kentteki kutlamalar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasıyla başladı.

 

Daha sonra İl Müdürü Cemil Çağlar ve beraberindeki öğrenciler, yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki Hüseyin Akbaş Spor Salonu'na kadar yürüdü. Salondaki kutlama programına Vali Ömer Toraman, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, il protokolü ve öğrenciler katıldı. Salondaki program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Törende, halk oyunları ekipleri ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı kulüplerin sporcuları gösteri yaptı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi