TES İŞ YENİ YÖNETİMİ SEÇTİ. RİZELİ İSİMDE YÖNETİMDE

Sendika 21.03.2022 - 09:23, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3463+ kez okundu.
 

TES İŞ YENİ YÖNETİMİ SEÇTİ. RİZELİ İSİMDE YÖNETİMDE

Türk-iş'e bağlı TES-İŞ S sendikasının olağan genel kurulu yapıldı Çoruh Aksa Çoruh Edaş- DSİ-Teiaş-Euaş- EDAŞ- iller Bankası ve Özel Hes lerde çalışan işçilerin sendikası olan TES-İŞ Sendikasın da  2630 üye bulunuyor.         Yapılan seçimler sonucunda işçi emekçileri ,Şube başkanı ve yönetim kurul üyelerini seçtiler.Bu görevi sürdüren Başarılı  Başkan Cengizhan GÜNDOĞDU ve yönetim kurul üyeleri  Güven tazeledi.Rizeden Munip KOÇ un da yönetim kurulu mali işler sekreterligine seçildiği oylamadan sonra yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.   BASKAN Cengizhan GÜNDOĞDU Şube Genel sekreteri : Ayhan SAKA Şube Mali sekreteri  : Munip KOÇ Şube Teşkilat sekreteri : Mustafa ÇEBİ Şube Eğitim sekreteri  : Ahmet İHTİYAT Faliyet sahasi : Giresun Trabzon Rize Artvin Gümüşhane Bayburt illeri olduğu belirtild

Türk-iş'e bağlı TES-İŞ S sendikasının olağan genel kurulu yapıldı Çoruh Aksa Çoruh Edaş- DSİ-Teiaş-Euaş- EDAŞ- iller Bankası ve Özel Hes lerde çalışan işçilerin sendikası olan TES-İŞ Sendikasın da  2630 üye bulunuyor.

       
Yapılan seçimler sonucunda işçi emekçileri ,Şube başkanı ve yönetim kurul üyelerini seçtiler.Bu görevi sürdüren Başarılı  Başkan Cengizhan GÜNDOĞDU ve yönetim kurul üyeleri  Güven tazeledi.Rizeden Munip KOÇ un da yönetim kurulu mali işler sekreterligine seçildiği oylamadan sonra yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

 
BASKAN Cengizhan GÜNDOĞDU
Şube Genel sekreteri : Ayhan SAKA
Şube Mali sekreteri  : Munip KOÇ
Şube Teşkilat sekreteri : Mustafa ÇEBİ
Şube Eğitim sekreteri  : Ahmet İHTİYAT
Faliyet sahasi : Giresun Trabzon Rize Artvin Gümüşhane Bayburt illeri olduğu belirtild
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi