Tartıştığı oğlunu tabancayla öldürdü (2)

GİRESUN 29.06.2022 - 17:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1902+ kez okundu.
 

Tartıştığı oğlunu tabancayla öldürdü (2)

CİNAYETİ İTİRAF EDİP, TESLİM OLMUŞ   Giresun'un Dereli ilçesinde, tartıştığı oğlu Ömer Kurt’u (55) tabancayla öldüren Ahmet Kurt’un (79), 1 gün sonra yakınlarına cinayeti anlatıp, jandarmaya teslim olduğu ortaya çıktı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kurt’un, ifadesinde; alkollü olduğunu öne sürdüğü oğlunun, kendisini dövdüğü için silah kullanmak zorunda kaldığını iddia ettiği öğrenildi. Ömer Kurt’un cenazesi de otopsi işlemlerinin ardından ilçeye bağlı Çalca Köyü Kıran Mahallesi’nde toprağa verildi.

CİNAYETİ İTİRAF EDİP, TESLİM OLMUŞ

 

Giresun'un Dereli ilçesinde, tartıştığı oğlu Ömer Kurt’u (55) tabancayla öldüren Ahmet Kurt’un (79), 1 gün sonra yakınlarına cinayeti anlatıp, jandarmaya teslim olduğu ortaya çıktı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kurt’un, ifadesinde; alkollü olduğunu öne sürdüğü oğlunun, kendisini dövdüğü için silah kullanmak zorunda kaldığını iddia ettiği öğrenildi. Ömer Kurt’un cenazesi de otopsi işlemlerinin ardından ilçeye bağlı Çalca Köyü Kıran Mahallesi’nde toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi