TAM KADRO RİZE'DE KÖYLERE ÇIKARMA

Siyaset 31.07.2022 - 18:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2749+ kez okundu.
 

TAM KADRO RİZE'DE KÖYLERE ÇIKARMA

RİZE’DE KÖYLERE ÇIKARMA AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt ve beraberindeki heyetle birlikte Merkeze bağlı Karasu, Ambarlık, Karayemiş, Taşköprü, Yiğitler, Yolveren Köylerinde ziyaretler gerçekleştirdi. Yapılan ziyaretlerde Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı “Bizler Türkiye’yi imar ve ihya eden bir misyonla çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.2023 Türkiye’si için hedeflerimiz var.2053 için hedeflerimiz var ve 2071 Türkiye’si içinde öngörülerimiz var.  Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı aynı zamanda Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 yılında yola çıktık. O günden bu yana gücümüzü milletimizden alarak, kuvvetlendirerek, pekiştirerek, birbirimizin eksikliğini cömertçe kıskanmadan gidererek, bir aile anlayışı içerisinde hayal edilemeyecek, hizmetleri hayata geçirdik. Sahada vatandaşlarımızla birlikte olmaya devam ediyoruz. Meclisin tatil olması ile birlikte tüm milletvekillerimiz seçim bölgelerine giderek, milletimizin sorunlarını dinlemeye çözmeye dönük çalışmalara hız verdik. AK Parti muhalefet partileri gibi seçimden seçime sahada olan bir parti değildir. Sürekli milletle iç içe olan onların sorunlarını dinleyen çözüm bulmaya çalışan bir siyasi harekettir. Bizler millete rağmen değil, milletiyle birlikte yürüyen bir partiyiz. Son dönemde asgari ücret başta olmak üzere sabit gelirlilerin ücretlerinde yapılan iyileştirmelerin hemşerilerimizde oluşturduğu memnuniyeti sahada müşahede ediyoruz. Fiyatlardaki dalgalanmanın azaldığı bu günlerde çalışanlarımızın emeklilerimizin gelirlerindeki iyileştirme piyasada da olumlu bir hava oluşturdu. Gelecek yılın ilk çeyreğinden sonra enflasyon baskısından da arınmış bir piyasa olacak inşallah. Bununla birlikte köylerimizdeki yatırımlara iyileştirmelere aralıksız devam ediyoruz. Hemşerilerimizin köylerinde daha müreffeh yaşayabilmeleri için çalışmalarımıza yatırımlarımıza devam ediyoruz. AK Parti liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde milletin hukukunu korumak aziz Türk milletinin hukukunu korumak insanımızın önündeki sosyoekonomik sorunları ortadan kaldırmak, hayat standardını yükseltmek, sofrasındaki ekmeği büyütmek, dezavantajlı durumların geçimi için sorunları gidermek,kaynak üretmek için bir araya gelmiş erdemli kadrolardır” dedi. 

RİZE’DE KÖYLERE ÇIKARMA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt ve beraberindeki heyetle birlikte Merkeze bağlı Karasu, Ambarlık, Karayemiş, Taşköprü, Yiğitler, Yolveren Köylerinde ziyaretler gerçekleştirdi.

Yapılan ziyaretlerde Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı “Bizler Türkiye’yi imar ve ihya eden bir misyonla çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.2023 Türkiye’si için hedeflerimiz var.2053 için hedeflerimiz var ve 2071 Türkiye’si içinde öngörülerimiz var.  Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı aynı zamanda Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 yılında yola çıktık. O günden bu yana gücümüzü milletimizden alarak, kuvvetlendirerek, pekiştirerek, birbirimizin eksikliğini cömertçe kıskanmadan gidererek, bir aile anlayışı içerisinde hayal edilemeyecek, hizmetleri hayata geçirdik. Sahada vatandaşlarımızla birlikte olmaya devam ediyoruz. Meclisin tatil olması ile birlikte tüm milletvekillerimiz seçim bölgelerine giderek, milletimizin sorunlarını dinlemeye çözmeye dönük çalışmalara hız verdik. AK Parti muhalefet partileri gibi seçimden seçime sahada olan bir parti değildir. Sürekli milletle iç içe olan onların sorunlarını dinleyen çözüm bulmaya çalışan bir siyasi harekettir. Bizler millete rağmen değil, milletiyle birlikte yürüyen bir partiyiz. Son dönemde asgari ücret başta olmak üzere sabit gelirlilerin ücretlerinde yapılan iyileştirmelerin hemşerilerimizde oluşturduğu memnuniyeti sahada müşahede ediyoruz. Fiyatlardaki dalgalanmanın azaldığı bu günlerde çalışanlarımızın emeklilerimizin gelirlerindeki iyileştirme piyasada da olumlu bir hava oluşturdu. Gelecek yılın ilk çeyreğinden sonra enflasyon baskısından da arınmış bir piyasa olacak inşallah. Bununla birlikte köylerimizdeki yatırımlara iyileştirmelere aralıksız devam ediyoruz. Hemşerilerimizin köylerinde daha müreffeh yaşayabilmeleri için çalışmalarımıza yatırımlarımıza devam ediyoruz. AK Parti liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde milletin hukukunu korumak aziz Türk milletinin hukukunu korumak insanımızın önündeki sosyoekonomik sorunları ortadan kaldırmak, hayat standardını yükseltmek, sofrasındaki ekmeği büyütmek, dezavantajlı durumların geçimi için sorunları gidermek,kaynak üretmek için bir araya gelmiş erdemli kadrolardır” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi