Sokakta tartıştığı kişi tarafından bıçakla öldürüldü

KARABÜK 03.03.2022 - 00:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2325+ kez okundu.
 

Sokakta tartıştığı kişi tarafından bıçakla öldürüldü

KARABÜK'te Fatih Sivri’yi (38), sokakta tartıştığı Sabit Ö. tarafından bıçaklandı. Sivri, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, şüpheli polis tarafından gözaltına alındı.     Olay gece saatlerinde, Yenişehir Mahallesi Göktürkler Caddesi’nde meydana geldi. Fatih Sivri ile Sabit Ö. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Sabit Ö., yanında getirdiği bıçakla Fatih Sivri'yi bıçakladı. Sivri, aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığılırken, şüpheli ise kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Sivri, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, olaydan sonra kaçan Sabit Ö.’yü yakalayarak gözaltına aldı. Soruşturma sürüyor.  

KARABÜK'te Fatih Sivri’yi (38), sokakta tartıştığı Sabit Ö. tarafından bıçaklandı. Sivri, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, şüpheli polis tarafından gözaltına alındı.  

 

Olay gece saatlerinde, Yenişehir Mahallesi Göktürkler Caddesi’nde meydana geldi. Fatih Sivri ile Sabit Ö. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Sabit Ö., yanında getirdiği bıçakla Fatih Sivri'yi bıçakladı. Sivri, aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığılırken, şüpheli ise kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Sivri, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, olaydan sonra kaçan Sabit Ö.’yü yakalayarak gözaltına aldı. Soruşturma sürüyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi