Selin vurduğu Ayancık'ta bir dükkanın yıkılma anı kamerada

SİNOP 22.08.2021 - 12:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1549+ kez okundu.
 

Selin vurduğu Ayancık'ta bir dükkanın yıkılma anı kamerada

SİNOP’un Ayancık ilçesinde, 10 kişinin hayatını kaybettiği sele dair yeni görüntüler ortaya çıktı. Selin vurduğu Ayancık Sanayi Sitesi’ndeki bir dükkanın yıkıldığı anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Kentte, 11 Ağustos’ta, 24 saatte metrekareye düşen 240 kilogram yağışın ardından sel ve heyelanlar meydana geldi, 10 kişi hayatını kaybetti. Debisi yükselen Ayancık Çayı, ilçe merkezine taştı, cadde ve sokaklar nehre döndü. Sel nedeniyle Ayancık Sanayi Sitesi, sular altında kaldı ve birçok dükkan yıkıldı. İlçedeki çalışmalar devam ederken, selin yeni görüntüleri de ortaya çıktı.   ‘ALLAH’IM SEN YARDIM ET’ Selden en çok etkilenen Ayancık Sanayi Sitesi’ndeki bir dükkanın dakikalar içinde yıkıldığı anlara dair görüntüler ortaya çıktı. Görüntüde, debisi yükselen Ayancık Çayı’nın kenarındaki dükkanın büyük bölümü, sel sularının şiddetiyle yıkılırken, o anları cep telefonuyla kaydeden kişinin, “Sanayi sitesinde bir dükkan daha gidiyor. Dükkan yıkılıyor. Allah’ım sen yardım et. Durum çok kötü” dediği duyuluyor. 

SİNOP’un Ayancık ilçesinde, 10 kişinin hayatını kaybettiği sele dair yeni görüntüler ortaya çıktı. Selin vurduğu Ayancık Sanayi Sitesi’ndeki bir dükkanın yıkıldığı anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Kentte, 11 Ağustos’ta, 24 saatte metrekareye düşen 240 kilogram yağışın ardından sel ve heyelanlar meydana geldi, 10 kişi hayatını kaybetti. Debisi yükselen Ayancık Çayı, ilçe merkezine taştı, cadde ve sokaklar nehre döndü. Sel nedeniyle Ayancık Sanayi Sitesi, sular altında kaldı ve birçok dükkan yıkıldı. İlçedeki çalışmalar devam ederken, selin yeni görüntüleri de ortaya çıktı.

 

‘ALLAH’IM SEN YARDIM ET’ Selden en çok etkilenen Ayancık Sanayi Sitesi’ndeki bir dükkanın dakikalar içinde yıkıldığı anlara dair görüntüler ortaya çıktı. Görüntüde, debisi yükselen Ayancık Çayı’nın kenarındaki dükkanın büyük bölümü, sel sularının şiddetiyle yıkılırken, o anları cep telefonuyla kaydeden kişinin, “Sanayi sitesinde bir dükkan daha gidiyor. Dükkan yıkılıyor. Allah’ım sen yardım et. Durum çok kötü” dediği duyuluyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi