Seken kurşunla vurulmuştu; gözünü kaybetti

Trabzon 01.10.2022 - 22:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2908+ kez okundu.
 

Seken kurşunla vurulmuştu; gözünü kaybetti

TEDAVİSİ SÜRÜYOR   Trabzon’un Ortahisar ilçesinde, sokakta yürürken seken kurşunla vurulan ve sol gözünü kaybeden Gümüşhane Orman İşletme Müdürlüğü'nde Tarsundağı Orman İşletme Şefi orman mühendisi Onur Mert’in tedavisi sürüyor. Mert'in ablası Arzu Mert Şimşek, kardeşinin ameliyat edildiğini belirterek, "Ameliyatta göz bütünlüğü korumaya çalışıldı. Kurşun gözün arkasında bir yerde kaldı. Ankara’da bir hastanede kurşunun alınması için bir ameliyat daha geçirecek. Kardeşimin ve bizim hayatımız alt üst oldu. Yazık değil mi? O kadar insanın içerisinde silah nasıl kullanılır? Bu konuda davacı olacağız, kişinin en üst cezayı alması için mücadele edeceğiz" dedi. 

TEDAVİSİ SÜRÜYOR

 

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde, sokakta yürürken seken kurşunla vurulan ve sol gözünü kaybeden Gümüşhane Orman İşletme Müdürlüğü'nde Tarsundağı Orman İşletme Şefi orman mühendisi Onur Mert’in tedavisi sürüyor. Mert'in ablası Arzu Mert Şimşek, kardeşinin ameliyat edildiğini belirterek, "Ameliyatta göz bütünlüğü korumaya çalışıldı. Kurşun gözün arkasında bir yerde kaldı. Ankara’da bir hastanede kurşunun alınması için bir ameliyat daha geçirecek. Kardeşimin ve bizim hayatımız alt üst oldu. Yazık değil mi? O kadar insanın içerisinde silah nasıl kullanılır? Bu konuda davacı olacağız, kişinin en üst cezayı alması için mücadele edeceğiz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi