Şehit Uzman Çavuş Çarkcı’nın cenazesi, TOPRAĞA VERİLDİ

Genel 01.05.2022 - 20:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2236+ kez okundu.
 

Şehit Uzman Çavuş Çarkcı’nın cenazesi, TOPRAĞA VERİLDİ

TOPRAĞA VERİLDİ Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde EYP patlaması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mümin Çarkcı (30) için Samsun'un 19 Mayıs ilçesi Düzköy Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi.   Törene, şehidin hamile eşi Aycan Çarkcı, annesi Hanife Çarkcı ile askeri üniforma giyen kardeşi Mürsel Çarkcı ve yakınlarının yanı sıra, İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Vali Zülkif Dağlı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ile milletvekilleri, belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı. Cenazede acılı anne Hanife Çarkcı oğlunun tabutuna bakarak, "Oğlum madem gelecektin bayramı neden bekledin, erken gelseydin" diyerek göz yaşı döktü. Kılınan namazın ardından Çarkcı'nın cenazesi Düzköy Mahallesi'nde toprağa verildi. 

TOPRAĞA VERİLDİ Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde EYP patlaması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mümin Çarkcı (30) için Samsun'un 19 Mayıs ilçesi Düzköy Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi.

 

Törene, şehidin hamile eşi Aycan Çarkcı, annesi Hanife Çarkcı ile askeri üniforma giyen kardeşi Mürsel Çarkcı ve yakınlarının yanı sıra, İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Vali Zülkif Dağlı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ile milletvekilleri, belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı. Cenazede acılı anne Hanife Çarkcı oğlunun tabutuna bakarak, "Oğlum madem gelecektin bayramı neden bekledin, erken gelseydin" diyerek göz yaşı döktü. Kılınan namazın ardından Çarkcı'nın cenazesi Düzköy Mahallesi'nde toprağa verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi