RTEÜ'LÜ HOCALARA OXFORD'DAN ÖDÜL

Eğitim 22.08.2022 - 10:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3218+ kez okundu.
 

RTEÜ'LÜ HOCALARA OXFORD'DAN ÖDÜL

RTEÜ Öğretim Üyelerine Yılın En İyi Makalesi Ödülü   Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erdem Cüce ve Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Pınar Mert Cüce, WSSET ve Oxford University Press tarafından Yılın En İyi Makale Ödülü’ne layık görüldü.   RTEÜ Öğretim üyelerinin, SCIE kapsamında ve 3.71 etki faktörlü International Journal of Low-Carbon Technologies (IJLCT) dergisinde yayımlanan “Performance assessment of solar chimney power plants with the impacts of divergent and convergent chimney geometry” başlıklı makalesi, WSSET (World Society of Sustainable Energy Technologies) ve Oxford University Press tarafından Best Article Awards’a (En İyi Makale Ödülü) layık görüldü.   Yılın makalesi ödülü, her yıl düzenli olarak, okunma sayısı, atıf sayısı, indirilme sayısı, kapsam ve içeriği gibi çeşitli alanlarda titizlikle yapılan puanlamalar sonucunda veriliyor.   Ortaya koymuş oldukları bilimsel başarıdan dolayı öğretim üyelerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

RTEÜ Öğretim Üyelerine Yılın En İyi Makalesi Ödülü

 

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erdem Cüce ve Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Pınar Mert Cüce, WSSET ve Oxford University Press tarafından Yılın En İyi Makale Ödülü’ne layık görüldü.

 

RTEÜ Öğretim üyelerinin, SCIE kapsamında ve 3.71 etki faktörlü International Journal of Low-Carbon Technologies (IJLCT) dergisinde yayımlanan “Performance assessment of solar chimney power plants with the impacts of divergent and convergent chimney geometry” başlıklı makalesi, WSSET (World Society of Sustainable Energy Technologies) ve Oxford University Press tarafından Best Article Awards’a (En İyi Makale Ödülü) layık görüldü.

 

Yılın makalesi ödülü, her yıl düzenli olarak, okunma sayısı, atıf sayısı, indirilme sayısı, kapsam ve içeriği gibi çeşitli alanlarda titizlikle yapılan puanlamalar sonucunda veriliyor.

 

Ortaya koymuş oldukları bilimsel başarıdan dolayı öğretim üyelerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi