RİZENİNSESİ'NE KONUŞTU.... ÖNÜMÜZDEKİ AY HESAPLARINDA

Spor 30.11.2022 - 00:07, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3636+ kez okundu.
 

RİZENİNSESİ'NE KONUŞTU.... ÖNÜMÜZDEKİ AY HESAPLARINDA

Rize Amatör Spor Federasyonu Başkanı Ali ÇELİK 1.700.000 TL lik Devletimizin Rize Amatör Spor kulüplerine yardımından sonra, RizeninSesi haber sitesine özel açıklamalarda bulundu.       ÇELİK, Devletimizin ve büyüklerimizin katkıları ile Rize gençliğine, Rize'de Amatör olarak faaliyette bulunan kulüplerimize, Fedakârca Rize gençliğine hizmet eden kulüp başkanlarımıza nefes aldıracak bu yardımın temininde bulunanlara şükranlarını ilettiğini belirtti.     Başkan ÇELİK, 1.700.000 nakdî yardımın kulüplerimizin evraklarını tamamladıktan sonra Valilik tarafından kulüplerin hesaplarına aktarılacağını, yardım için Eski spor bakanımız Rize Milletvekili Osman Aşkın BAK ’a teşekkür etti.       Çelik aynı zamanda Osman Aşkın BAK vekilimizin, bakanlığı döneminde gelenek haline getirilen, Spor Bakanlığının bütün kulüplere maddi yardım desteğinin devam etmesinden dolayı Rize ASFK Başkanı olarak minnet duyduklarını, Rize'deki kulüplerimize bu yardımın önünüzdeki ay hesaplarına aktarılacağını ifade etti.       Başkan ÇELİK, aynı Zaman Amatör Spor kulüpleri federasyonu ASFG olarak gençliğimizin hizmetine, kütüphane ve rekreasyon alanında çalışmaları olduğunu Rizeli iş adamı Kopuzlar Vakfı başkanı Sayın Ali Kemal KOPUZ tarafından yapılacağının müjdesini verdi        Başkan ÇELİK, Rize Belediyesi, Spor mabedimizin önünde yaya üst geçit inşa edeceklerini önümüzdeki ay aksilik olmaz ise ihaleye çıkarılacağını ifade ederek,  Başkan Rahmi METİN ne ASFK olarak teşekkür etti.       Çelik son zamanlarda RİZE de tesisleşme ve spor başarısı olarak bireysel ve takım sporlarında başarının üst düzeye çıkmaya başladığını, ilerleyen zamanlarda maddi manevi destekler ile bu başarıların daha da artacağını inandığını belirtti.       Spora yapılan maddi manevi yardımın Gençliğe yapıldığını bu bağlamda kutsal olduğunu belirterek, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Amatör Spor un hamisi ve abisi Dr. Osman aşkın BAK ile Sayın Valimize ve Başkan Rahmi METİN' e teşekkürlerini ifade ederek Her şey Rize ve Rize gençliğine dedi.
Rize Amatör Spor Federasyonu Başkanı Ali ÇELİK 1.700.000 TL lik Devletimizin Rize Amatör Spor kulüplerine yardımından sonra, RizeninSesi haber sitesine özel açıklamalarda bulundu.
     
ÇELİK, Devletimizin ve büyüklerimizin katkıları ile Rize gençliğine, Rize'de Amatör olarak faaliyette bulunan kulüplerimize, Fedakârca Rize gençliğine hizmet eden kulüp başkanlarımıza nefes aldıracak bu yardımın temininde bulunanlara şükranlarını ilettiğini belirtti.
   
Başkan ÇELİK, 1.700.000 nakdî yardımın kulüplerimizin evraklarını tamamladıktan sonra Valilik tarafından kulüplerin hesaplarına aktarılacağını, yardım için Eski spor bakanımız Rize Milletvekili Osman Aşkın BAK ’a teşekkür etti.
     
Çelik aynı zamanda Osman Aşkın BAK vekilimizin, bakanlığı döneminde gelenek haline getirilen, Spor Bakanlığının bütün kulüplere maddi yardım desteğinin devam etmesinden dolayı Rize ASFK Başkanı olarak minnet duyduklarını, Rize'deki kulüplerimize bu yardımın önünüzdeki ay hesaplarına aktarılacağını ifade etti.
     
Başkan ÇELİK, aynı Zaman Amatör Spor kulüpleri federasyonu ASFG olarak gençliğimizin hizmetine, kütüphane ve rekreasyon alanında çalışmaları olduğunu Rizeli iş adamı Kopuzlar Vakfı başkanı Sayın Ali Kemal KOPUZ tarafından yapılacağının müjdesini verdi 
     
Başkan ÇELİK, Rize Belediyesi, Spor mabedimizin önünde yaya üst geçit inşa edeceklerini önümüzdeki ay aksilik olmaz ise ihaleye çıkarılacağını ifade ederek,  Başkan Rahmi METİN ne ASFK olarak teşekkür etti.
     
Çelik son zamanlarda RİZE de tesisleşme ve spor başarısı olarak bireysel ve takım sporlarında başarının üst düzeye çıkmaya başladığını, ilerleyen zamanlarda maddi manevi destekler ile bu başarıların daha da artacağını inandığını belirtti.

     
Spora yapılan maddi manevi yardımın Gençliğe yapıldığını bu bağlamda kutsal olduğunu belirterek, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Amatör Spor un hamisi ve abisi Dr. Osman aşkın BAK ile Sayın Valimize ve Başkan Rahmi METİN' e teşekkürlerini ifade ederek Her şey Rize ve Rize gençliğine dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi