RİZELİ NASIL BİR VEKİL İSTİYOR ?

Siyaset 06.08.2022 - 21:23, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1864+ kez okundu.
 

RİZELİ NASIL BİR VEKİL İSTİYOR ?

2023 de yapılacak Milletvekili seçimi için öncelikle Rize’den kimler aday olmalı, bizi ilgilendiren burası.     Aday tespiti elbette ki bizim üç beş yazımız ile belirlenmez ama Rize’den, bölgeden yazan ak saçlı bir kalem olarak dikkate alınmasında memleketimiz için yarar vardır inancındayım.     Tepedekilerin ben yaptım oldu demesiyle aday tespiti olmamalı.     Gazeteci olarak yalnız seçim zamanı değil 365 gün halkın içindeyim.     Kimin karnı ağırır kimin başına taş düşer tahmin ederim,     Bizim kuşlar bazen çok uzaklardan bile haber getirir bilgi verir.     Kimlerin önce ülkem sonra cebim diyebileceğini tahmin etmek zor değil.     Seçilip gidenleri, bir daha ardına bakmayanları çok gördük.     Şahıslara isimlere takılacak değilim, zira bu satırlarda yer alan kendini sonrasında aday olarak görecek ve reklamını yapmış olacağım.     İktidar partisi AKP den aday adayı olmak için elbette çok isim var. İktidarın nimetinden faydalanmanın yolu öncelikle reklam amaçlı aday adayı olmaktan geçer birinci şart bu.     Sonrasına gelirsek kimisi gerçek aday, kimisi ya koltuğu korumak için ya da daha iyi koltuk kapmak için, kimisi ihale alıp cebimi nasıl daha çok doldururum havasında.     Mevcut iktidar Milletvekillerine gelince bence miatları doldu. Sn. Avcı zaten aylar önceden ipi bırakmış ben bir daha aday olmayacağım diye bizzat bana da açıklamıştı.     Diğer iki Milletvekili halen Bakan havasında, etrafında koruma ile halkın arasında ilgi değil tepki görüyor. Seçim yaklaşırken bu iki Bakanı galiba Rize sokaklarında daha çok göreceğiz. Sn. Avcı aday olmayacağını söylemesine rağmen her hafta sonu Rize’yi arşınlarken görmek mümkün ama bu Bakanı sahada yeni görüyoruz. Hele sürekli bulunduğum İkizdere’de seçimden bu yana bir elin parmakları kadar görmedim dersem yalan olmaz.     Vatandaş halkın arasında dert dinleyip çözüm bulacak Milletvekili istiyor. Böyle bir profile sahip aday hangi partiden olursa kazanmaması için sebep yok.     Mevcut Başkanlık sisteminden hiçbir Vekilin memnun olmadığını biliyorum. Sebebine gelince atanmış Bakanlar Milletvekili takmıyor tek sorumlu oldukları Cumhurbaşkanı ve seçim dertlerde yok.     Bakanın muhatap olmadığı Vekil kuru vaatten başka bir şey yapamıyor.     ;Nereden mi biliyorum,2018 de açılan Ovit Tüneli ile İkizdere arasındaki 24 km lik karayolunda plan, proje ve ihale halen yapılmamış. Cumhurbaşkanının atadığı Bakanlar Bu yolu niye yapmaz, Rize Milletvekilleri iktidardan değil Muhalefetten olsaydı bu konuda defalarca Mecliste soru önergesi verirlerdi inancındayım.     Mevcut Milletvekilleri ikisi Bakan eskisi olmasana rağmen OVİT-İKİZDERE arasındaki karayolunun yapımına hiç destek olmadı.4 yıldır 1 metre yol yapılmadı.     Yazımı şimdilik OVİT-İKİZDERE arasındaki karayolunu yaptıracak Milletvekili istiyoruz diye noktalıyorum.     

2023 de yapılacak Milletvekili seçimi için öncelikle Rize’den kimler aday olmalı, bizi ilgilendiren burası.
   
Aday tespiti elbette ki bizim üç beş yazımız ile belirlenmez ama Rize’den, bölgeden yazan ak saçlı bir kalem olarak dikkate alınmasında memleketimiz için yarar vardır inancındayım.
   
Tepedekilerin ben yaptım oldu demesiyle aday tespiti olmamalı.
   
Gazeteci olarak yalnız seçim zamanı değil 365 gün halkın içindeyim.
   
Kimin karnı ağırır kimin başına taş düşer tahmin ederim,
   
Bizim kuşlar bazen çok uzaklardan bile haber getirir bilgi verir.
   
Kimlerin önce ülkem sonra cebim diyebileceğini tahmin etmek zor değil.
   
Seçilip gidenleri, bir daha ardına bakmayanları çok gördük.
   
Şahıslara isimlere takılacak değilim, zira bu satırlarda yer alan kendini sonrasında aday olarak görecek ve reklamını yapmış olacağım.
   
İktidar partisi AKP den aday adayı olmak için elbette çok isim var. İktidarın nimetinden faydalanmanın yolu öncelikle reklam amaçlı aday adayı olmaktan geçer birinci şart bu.
   
Sonrasına gelirsek kimisi gerçek aday, kimisi ya koltuğu korumak için ya da daha iyi koltuk kapmak için, kimisi ihale alıp cebimi nasıl daha çok doldururum havasında.
   
Mevcut iktidar Milletvekillerine gelince bence miatları doldu. Sn. Avcı zaten aylar önceden ipi bırakmış ben bir daha aday olmayacağım diye bizzat bana da açıklamıştı.
   
Diğer iki Milletvekili halen Bakan havasında, etrafında koruma ile halkın arasında ilgi değil tepki görüyor. Seçim yaklaşırken bu iki Bakanı galiba Rize sokaklarında daha çok göreceğiz. Sn. Avcı aday olmayacağını söylemesine rağmen her hafta sonu Rize’yi arşınlarken görmek mümkün ama bu Bakanı sahada yeni görüyoruz. Hele sürekli bulunduğum İkizdere’de seçimden bu yana bir elin parmakları kadar görmedim dersem yalan olmaz.
   
Vatandaş halkın arasında dert dinleyip çözüm bulacak Milletvekili istiyor. Böyle bir profile sahip aday hangi partiden olursa kazanmaması için sebep yok.
   
Mevcut Başkanlık sisteminden hiçbir Vekilin memnun olmadığını biliyorum. Sebebine gelince atanmış Bakanlar Milletvekili takmıyor tek sorumlu oldukları Cumhurbaşkanı ve seçim dertlerde yok.
   
Bakanın muhatap olmadığı Vekil kuru vaatten başka bir şey yapamıyor.
   
;Nereden mi biliyorum,2018 de açılan Ovit Tüneli ile İkizdere arasındaki 24 km lik karayolunda plan, proje ve ihale halen yapılmamış. Cumhurbaşkanının atadığı Bakanlar Bu yolu niye yapmaz, Rize Milletvekilleri iktidardan değil Muhalefetten olsaydı bu konuda defalarca Mecliste soru önergesi verirlerdi inancındayım.
   
Mevcut Milletvekilleri ikisi Bakan eskisi olmasana rağmen OVİT-İKİZDERE arasındaki karayolunun yapımına hiç destek olmadı.4 yıldır 1 metre yol yapılmadı.
   
Yazımı şimdilik OVİT-İKİZDERE arasındaki karayolunu yaptıracak Milletvekili istiyoruz diye noktalıyorum.
    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi