RİZELİ MUHTAR FERDERASYON BAŞKANLIĞINA ADAY

Rize 13.09.2022 - 21:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2788+ kez okundu.
 

RİZELİ MUHTAR FERDERASYON BAŞKANLIĞINA ADAY

İkizdere Anzer Ballıköy Muhtarı Remzi Güzel Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.       Rize’de bazı Muhtarlarla kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek aday olduğunu açıklayan Remzi Güzel şunları söyledi’’ Saygıdeğer Rize muhtarlarım, sizlerin desteğiyle Rize Muhtarlar Federasyonu başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum. Ülkemizin nadide şehirlerden biri olan Rize’mizi hem şehrimizde hem ülkemizde hak ettiği şekilde temsil etmek adına ve muhtarlarımızın sosyal kültürel ve yasal haklarını savunmak ve geliştirmek için elimden geleni yapacağım. Başkan olduğum dönem boyunca ben değil biz fikriyle, el ele, gönül gönüle çalışarak federasyonumuzu her zaman ileriye taşıyacağımıza inancım ve güvenim tamdır. Sizlerden baş koyduğum bu yolda desteklerinizi bekler, saygı ve hürmetlerimi arz ederim’ ’dedi.  

İkizdere Anzer Ballıköy Muhtarı Remzi Güzel Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
     

Rize’de bazı Muhtarlarla kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek aday olduğunu açıklayan Remzi Güzel şunları söyledi’’ Saygıdeğer Rize muhtarlarım, sizlerin desteğiyle Rize Muhtarlar Federasyonu başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum. Ülkemizin nadide şehirlerden biri olan Rize’mizi hem şehrimizde hem ülkemizde hak ettiği şekilde temsil etmek adına ve muhtarlarımızın sosyal kültürel ve yasal haklarını savunmak ve geliştirmek için elimden geleni yapacağım. Başkan olduğum dönem boyunca ben değil biz fikriyle, el ele, gönül gönüle çalışarak federasyonumuzu her zaman ileriye taşıyacağımıza inancım ve güvenim tamdır. Sizlerden baş koyduğum bu yolda desteklerinizi bekler, saygı ve hürmetlerimi arz ederim’ ’dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi