RİZELİ İŞ İNSANININ ANKARA'DA BÜYÜK BAŞARISI

Rize 21.11.2022 - 10:37, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3065+ kez okundu.
 

RİZELİ İŞ İNSANININ ANKARA'DA BÜYÜK BAŞARISI

Ardeşen’li hemşehrimiz Ayhan Önkibar Ankara Ticaret Odası 13. Meslek Komitesi üyeliğine Seçildi !   Uzun yıllardır Ankara’da reklamcılık sektöründe faaliyet gösteren Han Ajans şirketinin sahibi Ardeşen’li hemşehrimiz Ayhan Önkibar Ankara Ticaret Odası 13. Reklamcılık ve Görsel İletişim Faaliyetleri Meslek Komitesi üyeliğine seçildi.   8 Kasım 2022 tarihinde Ankara ATO Congresium’da yapılan seçimlerde 13. Reklam ve Görsel İletişim Faaliyetleri Meslek Komitesi’ne aday olan Önkibar, 3 listenin yarıştığı seçimlerde ekibi ile birlikte ipi göğüsledi.  100 yıllık tarihiyle ülkemizin en köklü kuruluşlarından olan Ankara Ticaret Odası’nda geçtiğimiz günlerde seçim heyecanı yaşandı. Tarihinin en yüksek katılımlı seçimlerini yaşayan ATO’da tüm komitelerde olduğu gibi 13. Reklam ve Görsel İletişim Faaliyetleri Meslek Komitesi’nde de seçim heyecanı vardı.   839 kayıtlı şirket temsilcisinin 441’inin oy kullandığı 13. Komitedeki seçimler,  ATO tarihinin en yüksek katılımlı seçimleri olması bakımından da tarihe geçti.   Yeşil, Sarı ve Turkuaz renkli listenin yarıştığı 13. Meslek Komitesi seçimlerine Turkuaz liste ile katılan reklamcı Ayhan Önkibar ve ekibi geçerli oyların yüzde 39,9’unu alarak 174 oyla en yakın rakibi sarı listeye 27 oy fark attı.   Hemşehrimiz Ayhan Önkibar seçildiği turkuaz listede şu şirketler yer aldı;   Ayhan Önkibar / Han Ajans Ltd.Şti. Hayati Özbek / Emek Rozet Tanıtım ve Reklam Ürünleri Ltd. Şti. Berat Kuzu / BKFA Reklam Hizmetleri A.Ş. Oğulcan Sağlam / Karbon İletişim ve Reklamcılık Ltd.Şti. Serhat Karahüseyin / Pixselhat Digital Medya Reklam Ltd.Şti. Ferhat Çınar / Rengarenk Digital Reklam Ltd.Şti. Derya Filiz Dalga / Düşler Atölyesi Medya Ltd.Şti.  

Ardeşen’li hemşehrimiz Ayhan Önkibar Ankara Ticaret Odası 13. Meslek Komitesi üyeliğine Seçildi !

 

Uzun yıllardır Ankara’da reklamcılık sektöründe faaliyet gösteren Han Ajans şirketinin sahibi Ardeşen’li hemşehrimiz Ayhan Önkibar Ankara Ticaret Odası 13. Reklamcılık ve Görsel İletişim Faaliyetleri Meslek Komitesi üyeliğine seçildi.

 

8 Kasım 2022 tarihinde Ankara ATO Congresium’da yapılan seçimlerde 13. Reklam ve Görsel İletişim Faaliyetleri Meslek Komitesi’ne aday olan Önkibar, 3 listenin yarıştığı seçimlerde ekibi ile birlikte ipi göğüsledi.  100 yıllık tarihiyle ülkemizin en köklü kuruluşlarından olan Ankara Ticaret Odası’nda geçtiğimiz günlerde seçim heyecanı yaşandı. Tarihinin en yüksek katılımlı seçimlerini yaşayan ATO’da tüm komitelerde olduğu gibi 13. Reklam ve Görsel İletişim Faaliyetleri Meslek Komitesi’nde de seçim heyecanı vardı.

 

839 kayıtlı şirket temsilcisinin 441’inin oy kullandığı 13. Komitedeki seçimler,  ATO tarihinin en yüksek katılımlı seçimleri olması bakımından da tarihe geçti.

 

Yeşil, Sarı ve Turkuaz renkli listenin yarıştığı 13. Meslek Komitesi seçimlerine Turkuaz liste ile katılan reklamcı Ayhan Önkibar ve ekibi geçerli oyların yüzde 39,9’unu alarak 174 oyla en yakın rakibi sarı listeye 27 oy fark attı.

 

Hemşehrimiz Ayhan Önkibar seçildiği turkuaz listede şu şirketler yer aldı;

 

Ayhan Önkibar / Han Ajans Ltd.Şti.

Hayati Özbek / Emek Rozet Tanıtım ve Reklam Ürünleri Ltd. Şti.

Berat Kuzu / BKFA Reklam Hizmetleri A.Ş.

Oğulcan Sağlam / Karbon İletişim ve Reklamcılık Ltd.Şti.

Serhat Karahüseyin / Pixselhat Digital Medya Reklam Ltd.Şti.

Ferhat Çınar / Rengarenk Digital Reklam Ltd.Şti.

Derya Filiz Dalga / Düşler Atölyesi Medya Ltd.Şti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi