RİZELİ İL MÜDÜRÜ SAMSUN'A ATANDI

Spor 05.07.2022 - 16:22, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1887+ kez okundu.
 

RİZELİ İL MÜDÜRÜ SAMSUN'A ATANDI

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine Sayın Feyzullah Dereci Müdürümüz atandı.   Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu Afyonkarahisar İl Müdürlüğü'ne atandı. Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine Afyonkarahisar'ın başarılı RİZELİ  İl Müdürü olan Feyzullah Dereci getirildi.    FEYZULLAH DERECİ KİMDİR? 12 Mart 1976 yılında Rize'nin Ardeşen ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğretimini aynı ilçede tamamladı. 1998 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulunu tamamladı. Aynı yıl Artvin'e beden eğitimi öğretmeni olarak atandı. 2 yıl Artvin'de görev yaptıktan sonra memleketi olan Rize'ye tayini oldu. Dereci, Rize’nin Ardeşen ilçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü, Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevinde bulundu.

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine Sayın Feyzullah Dereci Müdürümüz atandı.

 

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu Afyonkarahisar İl Müdürlüğü'ne atandı. Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine Afyonkarahisar'ın başarılı RİZELİ  İl Müdürü olan Feyzullah Dereci getirildi. 
 

FEYZULLAH DERECİ KİMDİR?


12 Mart 1976 yılında Rize'nin Ardeşen ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğretimini aynı ilçede tamamladı.


1998 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulunu tamamladı. Aynı yıl Artvin'e beden eğitimi öğretmeni olarak atandı. 2 yıl Artvin'de görev yaptıktan sonra memleketi olan Rize'ye tayini oldu. Dereci, Rize’nin Ardeşen ilçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü, Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi