RİZELİ HUKUKÇU KAZDAL'IN ACI GÜNÜ

Vefat 07.03.2021 - 13:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3968+ kez okundu.
 

RİZELİ HUKUKÇU KAZDAL'IN ACI GÜNÜ

Yargıtay  üyesi  Rizeli Hukuçu Şaban  Kazdal in  annesi  Müesser KAZDAL (78) Rize'de tedavi gördüğü hastanede  hayatını kaybetti. Cenazesi   08 Mart 2021 Pazartesi giünü  Rize'nin Güneysu ilçesi  Kıbledağı köyü  merkez  camiin de  öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanğında torağa verielcektir. Rize RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çoklu organ yetmezliği tedavisi gören merhumeye Allah'tan rahmet KAZDAL ailesine bağsağlığı ve sabır diliyoruz.  

Yargıtay  üyesi  Rizeli Hukuçu Şaban  Kazdal in  annesi  Müesser KAZDAL (78) Rize'de tedavi gördüğü hastanede  hayatını kaybetti.


Cenazesi   08 Mart 2021 Pazartesi giünü  Rize'nin Güneysu ilçesi  Kıbledağı köyü  merkez  camiin de  öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanğında torağa verielcektir.


Rize RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çoklu organ yetmezliği tedavisi gören merhumeye Allah'tan rahmet KAZDAL ailesine bağsağlığı ve sabır diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi