RİZELİ HAYIRSEVER İŞ İNSANI HAYATINI KAYBETTİ.

Vefat 01.03.2021 - 00:25, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2255+ kez okundu.
 

RİZELİ HAYIRSEVER İŞ İNSANI HAYATINI KAYBETTİ.

Reklamı sevmeyen, yaptığı yardımları basınla hiç paylaşmayan Rize Belediye eski Başkanlarından Memiş Ali Usta’nın kardeşi Tahsin Usta vefat etti.      Tahsin Usta’nın çok hayırsever ve yardımsever bir işadamı olduğu belirtildi. Yaptığı yardımları seslendirmeyen Rize’nin gizli hayırseveri Tahsin Usta, fakir öğrencilere, hastalara, engellilere, çaresizlere yetkililerin verdiği listelere göre gizlice yardım yapardı. Yaptığı yardımları afişe etmeden gerçek muhtaç kimselere ulaşmasına çalışırdı. Rize dışında üniversitelerde okuyan Rizeli birçok öğrenciye burs vermiştir. Bir zaman TBMM tarafından onur ödül verilmesi için Rize Valiliği tarafından teklifte bulunulmuştu. Gösterişi sevmeyen yaptığı yardımlarla ilgili basında yer almasını istemeyen bir hayırseverdi.     İstanbul’dan gelen cenazesi Salı günü İkindi namazı sonrası Pazarköyde toprağa verilecek

Reklamı sevmeyen, yaptığı yardımları basınla hiç paylaşmayan Rize Belediye eski Başkanlarından Memiş Ali Usta’nın kardeşi Tahsin Usta vefat etti.

    
Tahsin Usta’nın çok hayırsever ve yardımsever bir işadamı olduğu belirtildi. Yaptığı yardımları seslendirmeyen Rize’nin gizli hayırseveri Tahsin Usta, fakir öğrencilere, hastalara, engellilere, çaresizlere yetkililerin verdiği listelere göre gizlice yardım yapardı. Yaptığı yardımları afişe etmeden gerçek muhtaç kimselere ulaşmasına çalışırdı. Rize dışında üniversitelerde okuyan Rizeli birçok öğrenciye burs vermiştir. Bir zaman TBMM tarafından onur ödül verilmesi için Rize Valiliği tarafından teklifte bulunulmuştu. Gösterişi sevmeyen yaptığı yardımlarla ilgili basında yer almasını istemeyen bir hayırseverdi.

   
İstanbul’dan gelen cenazesi Salı günü İkindi namazı sonrası Pazarköyde toprağa verilecek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi