RİZELİ DİN ADAMI HAYATINI KATBETTİ.

Vefat 28.12.2020 - 12:01, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3123+ kez okundu.
 

RİZELİ DİN ADAMI HAYATINI KATBETTİ.

Rize ve Bölgenin tanınmış Din alimlerinden  ve bir çok hocanın  yetişmesine vesile olan, kendisini Kur’an davasına adamış Pazar Tütüncüler Kur'an kursu hocalarından Resul Bölükbaş hoca hayatını kaybetti. Resul Bölükbaşı Hoca yeni tip koronavirüs ( Covid-19) nedeniyle rahmet-i Rahman’a kavuştu. Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendi’nin ilk talebelerinden olan Resul Bölükbaş Hoca Cübbeli Ahmet ve aynı zamanda eniştesi olan Yakup Kabalak gibi çok sayıda hocaya de hocalık yaptı.    Cenazesi 29 Aralık 2020 Salı günü Rize’nin Pazar ilçesinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verielcek RizeninSesi ailesi olarak merhuma Allah'tan  rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Rize ve Bölgenin tanınmış Din alimlerinden  ve bir çok hocanın  yetişmesine vesile olan, kendisini Kur’an davasına adamış Pazar Tütüncüler Kur'an kursu hocalarından Resul Bölükbaş hoca hayatını kaybetti.


Resul Bölükbaşı Hoca yeni tip koronavirüs ( Covid-19) nedeniyle rahmet-i Rahman’a kavuştu. Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendi’nin ilk talebelerinden olan Resul Bölükbaş Hoca Cübbeli Ahmet ve aynı zamanda eniştesi olan Yakup Kabalak gibi çok sayıda hocaya de hocalık yaptı. 
 

Cenazesi 29 Aralık 2020 Salı günü Rize’nin Pazar ilçesinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verielcek


RizeninSesi ailesi olarak merhuma Allah'tan  rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi