RİZELİ AKSOYLU AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Vefat 15.12.2021 - 13:54, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2655+ kez okundu.
 

RİZELİ AKSOYLU AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Rizeli eğitimci ve RizeninSesi Haber Sitesi Köşe yazarlarından Rcep Ali Aksoylu'nun annesi hayatını kaybetti.   Aksoylu Vefat Haberini sosyal Medya hesabından duyurdu.   RizeninSesi ailesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet Aksoylu ailesine başsağlı ve sabır diliyoruz. RECEP ALİ AKSOYU'NUN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI   Annemiz Hacı Aynur Aksoylu, bu sabah hastanede çoklu organ yetmezliği sonucu yaşam mücadelesini kaybetti… Çok direndi, hekimlerimiz elinden geleni yaptı ama bir yere kadar. Üzgünüz. Fedakar, cefakar anam seni çok özleyeceğiz. Mekanın cennet olacak inşallah. Cenaze ve defin bilgilerini ilerleyen saatlerde paylaşacağız. Dostlar, Hacı annemizi yarın 16 Aralık Perşembe günü Kadıköy Sahrayicedit Camiinde öğle namazını müteakip namazını kıldıktan sonra Ümraniye Kocatepe Mezarlığında ki Aile kabristanımızda ebedi yolculuğuna uğurlayacağız. Mekanı cennet olur inşallah.
Rizeli eğitimci ve RizeninSesi Haber Sitesi Köşe yazarlarından Rcep Ali Aksoylu'nun annesi hayatını kaybetti.
 
Aksoylu Vefat Haberini sosyal Medya hesabından duyurdu.
 
RizeninSesi ailesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet Aksoylu ailesine başsağlı ve sabır diliyoruz.

RECEP ALİ AKSOYU'NUN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI
 
Annemiz Hacı Aynur Aksoylu, bu sabah hastanede çoklu organ yetmezliği sonucu yaşam mücadelesini kaybetti…

Çok direndi, hekimlerimiz elinden geleni yaptı ama bir yere kadar. Üzgünüz. Fedakar, cefakar anam seni çok özleyeceğiz. Mekanın cennet olacak inşallah.

Cenaze ve defin bilgilerini ilerleyen saatlerde paylaşacağız.

Dostlar,

Hacı annemizi yarın 16 Aralık Perşembe günü Kadıköy Sahrayicedit Camiinde öğle namazını müteakip namazını kıldıktan sonra Ümraniye Kocatepe Mezarlığında ki Aile kabristanımızda ebedi yolculuğuna uğurlayacağız.
Mekanı cennet olur inşallah.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi