RİZE'YE GELİYOR. RİZE'DEN BÜYÜK BİR MESAJ VERECEĞİZ

Siyaset 21.09.2022 - 10:21, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2515+ kez okundu.
 

RİZE'YE GELİYOR. RİZE'DEN BÜYÜK BİR MESAJ VERECEĞİZ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu 15 Ekim Cumartesi günü Rize’de düzenlenecek büyük buluşma programına katılacak. Davutoğlu 15 Ekim Cumartesi günü İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenlenecek programa katılacak ve burada Partililerle buluşacak.   Davutoğlu İsmail Kahraman Kültür Merkezindeki programın ardından Gelecek Partisi Rize İl Başkanlığının açılışını yapacak. Davutoğlu’nun Parti binası açılışının ardından Rize ve ilçelerinde esnaf ziyareti yapacağı bildirildi. “Rize’den Büyük Bir Mesaj Vereceğiz” Gelecek Partisi Rize İl Başkanı Osman Civelek yaptığı yazılı açıklamada; “ Gelecek Partimiz İlk buluşmasını İstanbul Sultanbeyli’de gerçekleştirdi. Coşkulu bir kalabalık vardı orada. Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu için Partimiz için on binler alandaydı, şimdi ise Genel Başkanımız Başbakan’ımız Sayın Ahmet Davutoğlu Rize’ye geliyor. İstanbul Sultanbeyli’de büyük bir mesaj verdik ve ikinci mesajı da Rize’den vereceğiz. 15 Ekim’de İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenleyeceğimiz ‘Büyük Rize Buluşması’ programına tüm hemşerilerimi davet ediyorum.” diye konuştu. Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu’nun Rize Programının detayları ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu 15 Ekim Cumartesi günü Rize’de düzenlenecek büyük buluşma programına katılacak. Davutoğlu 15 Ekim Cumartesi günü İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenlenecek programa katılacak ve burada Partililerle buluşacak.
 

Davutoğlu İsmail Kahraman Kültür Merkezindeki programın ardından Gelecek Partisi Rize İl Başkanlığının açılışını yapacak. Davutoğlu’nun Parti binası açılışının ardından Rize ve ilçelerinde esnaf ziyareti yapacağı bildirildi.


“Rize’den Büyük Bir Mesaj Vereceğiz”


Gelecek Partisi Rize İl Başkanı Osman Civelek yaptığı yazılı açıklamada; “ Gelecek Partimiz İlk buluşmasını İstanbul Sultanbeyli’de gerçekleştirdi. Coşkulu bir kalabalık vardı orada. Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu için Partimiz için on binler alandaydı, şimdi ise Genel Başkanımız Başbakan’ımız Sayın Ahmet Davutoğlu Rize’ye geliyor. İstanbul Sultanbeyli’de büyük bir mesaj verdik ve ikinci mesajı da Rize’den vereceğiz. 15 Ekim’de İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenleyeceğimiz ‘Büyük Rize Buluşması’ programına tüm hemşerilerimi davet ediyorum.” diye konuştu.

Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu’nun Rize Programının detayları ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi