RİZE VE BÖLGEDE KAR ESARETİ 1335 KÖY YOLU KAPANDI

Karadeniz 21.01.2022 - 13:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3157+ kez okundu.
 

RİZE VE BÖLGEDE KAR ESARETİ 1335 KÖY YOLU KAPANDI

KARADENİZ Bölgesi'nde etkili olan kar yağışı nedeniyle 1335 köy ve mahalle yolu ulaşıma kapandı.   Rize, Gümüşhane, Artvin ve Sinop’ta il genelinde, Trabzon, Ordu'da ve Giresun’da ise bazı ilçelerde eğitime ara verildi. Karadeniz Bölgesi'nde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle Giresun'da 184, Gümüşhane'de 39, Trabzon'da 708, Rize'de 55, Sinop'ta 266, Artvin'de 72, Bayburt'ta 11 köy ve mahalle yolu ulaşıma kapandı. Kapanan köy ve mahalle yollarının açılması için belediye, İl Özel İdaresi ve Karayolları ekipleri çalışma başlattı. 7 İLDE EĞİTİME KAR ENGELİ Bu arada, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitim öğretim yılının ilk yarısının son gününde Rize, Gümüşhane, Artvin ve Sinop’ta il genelinde, Trabzon'da 2, Ordu'da 2 ve Giresun’da 15 ilçede eğitime ara verildi. 7 ilin valiliğince yapılan açıklamada, engelli ve hamile kamu personelinin de idari izinli sayıldığı belirtildi. 

KARADENİZ Bölgesi'nde etkili olan kar yağışı nedeniyle 1335 köy ve mahalle yolu ulaşıma kapandı.

 

Rize, Gümüşhane, Artvin ve Sinop’ta il genelinde, Trabzon, Ordu'da ve Giresun’da ise bazı ilçelerde eğitime ara verildi. Karadeniz Bölgesi'nde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle Giresun'da 184, Gümüşhane'de 39, Trabzon'da 708, Rize'de 55, Sinop'ta 266, Artvin'de 72, Bayburt'ta 11 köy ve mahalle yolu ulaşıma kapandı. Kapanan köy ve mahalle yollarının açılması için belediye, İl Özel İdaresi ve Karayolları ekipleri çalışma başlattı. 7 İLDE EĞİTİME KAR ENGELİ Bu arada, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitim öğretim yılının ilk yarısının son gününde Rize, Gümüşhane, Artvin ve Sinop’ta il genelinde, Trabzon'da 2, Ordu'da 2 ve Giresun’da 15 ilçede eğitime ara verildi. 7 ilin valiliğince yapılan açıklamada, engelli ve hamile kamu personelinin de idari izinli sayıldığı belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi