RİZE VALİLİK ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNÜN ACI GÜNÜ

Vefat 31.01.2022 - 21:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 4069+ kez okundu.
 

RİZE VALİLİK ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNÜN ACI GÜNÜ

Rize Valiliği Özel Kalem Müdürü  Funda KUNDAKCİ'nın Anneanneleri  L.N.tedavi gördüğü hastanede 96 yaşında hayatını kaybetti.     Merhumenin Cenazesi 01.02.2022 günü Rize Merkez Müftü Mahallesi  Camiinde öğle namazınInın ardından kılınacak cenaze namazından sonra  aile mezarlığına defnedilecektir. RizeninSesi  ailesi olarak Merhumeye Allah'tan rahmet Funda Hanımın nezdinde ailesi ve yakınlarına  başsağlığı ve sabır dileriz.  

Rize Valiliği Özel Kalem Müdürü  Funda KUNDAKCİ'nın Anneanneleri  L.N.tedavi gördüğü hastanede 96 yaşında hayatını kaybetti.

   
Merhumenin Cenazesi 01.02.2022 günü Rize Merkez Müftü Mahallesi  Camiinde öğle namazınInın ardından kılınacak cenaze namazından sonra  aile mezarlığına defnedilecektir.


RizeninSesi  ailesi olarak Merhumeye Allah'tan rahmet Funda Hanımın nezdinde ailesi ve yakınlarına  başsağlığı ve sabır dileriz.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi