RİZE SEVİLEN BİR SİMASINI DAHA KAYBETTİ.

Vefat 17.09.2021 - 17:47, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3231+ kez okundu.
 

RİZE SEVİLEN BİR SİMASINI DAHA KAYBETTİ.

Rize Belediyesi eski Başkanlarından Hızır HOP Hayatını kaybetti. Yaklaşık 9 aydır İstanbulda yoğun bakımda tedai gören HOP bugün hayatını kaybetti. 83 yaşındaki Hop, beyin tümörü rahatsızlığı nedeni ile İstanbul Kadiköy’deki özel bir hastanede ameliyat olmuş daha sonra rahatsızlığının ilerlemesi nedeniyle tedavisine İstanbul'da devam ediliyordu. Rİze'de uzun yıllar iş adamı olarak inşaat alanında faaliyet gösteren ve  1995-2004 yılları arasında Anavatan Partisinden Rize Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunan   Hızır HOP'un vefat haberi Rize'de üzüntü ile karşılandı. Rizeli iŞ İnsanı Celal HOP'un babası, Rizeli Eğitimci  Mustafa Balcı'nın dayısı  ve Rizeli Eğitimci Kemal KARS'ın kayınpederi olan Merhum Hızır HOP'un cenazesi 19 Eylül 2021 Pazar günü Rize Merkez Sahil CAmiinde kılınacak cenaze namazının ardından  aile kabişrstanlığına defnedilecektir. RizeninSesi ailesi olarak Merhuma Allah'tan Rahmet ailesi ykınları ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz

Rize Belediyesi eski Başkanlarından Hızır HOP Hayatını kaybetti.


Yaklaşık 9 aydır İstanbulda yoğun bakımda tedai gören HOP bugün hayatını kaybetti.


83 yaşındaki Hop, beyin tümörü rahatsızlığı nedeni ile İstanbul Kadiköy’deki özel bir hastanede ameliyat olmuş daha sonra rahatsızlığının ilerlemesi nedeniyle tedavisine İstanbul'da devam ediliyordu.


Rİze'de uzun yıllar iş adamı olarak inşaat alanında faaliyet gösteren ve  1995-2004 yılları arasında Anavatan Partisinden Rize Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunan   Hızır HOP'un vefat haberi Rize'de üzüntü ile karşılandı.


Rizeli iŞ İnsanı Celal HOP'un babası, Rizeli Eğitimci  Mustafa Balcı'nın dayısı  ve Rizeli Eğitimci Kemal KARS'ın kayınpederi olan Merhum Hızır HOP'un cenazesi 19 Eylül 2021 Pazar günü Rize Merkez Sahil CAmiinde kılınacak cenaze namazının ardından  aile kabişrstanlığına defnedilecektir.


RizeninSesi ailesi olarak Merhuma Allah'tan Rahmet ailesi ykınları ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi