RİZE'NİN GÖZDE OKULU KA229 PROJESİNE EVSAHİPLİĞİ YAPTI

Eğitim 14.11.2022 - 21:08, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3381+ kez okundu.
 

RİZE'NİN GÖZDE OKULU KA229 PROJESİNE EVSAHİPLİĞİ YAPTI

Hasan Kemal Yardımcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Temiz Tuna Temiz Karadeniz" Erasmus+ KA229 Projesine Ev Sahipliği Yaptı     Rize'nin gözde okullarından Hasan Kemal Yardımcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Erasmus+ projesinde Avrupa’dan Tuna Nehrinin geçtiği dört ülkeyi (Avusturya, Macaristan, Sırbistan, Romanya) ve Türkiye’den Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ilimizde ağırladı. Bir hafta boyunca süren hareketlilikte Rize'nin tarihi yerleri ve akarsuları gezildi, yöresel yemekleri yenildi, Karadeniz'deki kirlilikle alakalı çalışmalar yapıldı ve "Temiz Tuna Temiz Karadeniz" Manifestosu yazılarak Rize Belediyesi'ne iletildi. Ortak okullardan beş öğrenci ve ikişer öğretmenin katıldığı toplamda 44 kişinin yer aldığı proje hareketliliği boyunca misafir ülkeler keyif alarak proje etkinliklerini tamamladı.  
Hasan Kemal Yardımcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Temiz Tuna Temiz Karadeniz" Erasmus+ KA229 Projesine Ev Sahipliği Yaptı
 
 
Rize'nin gözde okullarından Hasan Kemal Yardımcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Erasmus+ projesinde Avrupa’dan Tuna Nehrinin geçtiği dört ülkeyi (Avusturya, Macaristan, Sırbistan, Romanya) ve Türkiye’den Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ilimizde ağırladı. Bir hafta boyunca süren hareketlilikte Rize'nin tarihi yerleri ve akarsuları gezildi, yöresel yemekleri yenildi, Karadeniz'deki kirlilikle alakalı çalışmalar yapıldı ve "Temiz Tuna Temiz Karadeniz" Manifestosu yazılarak Rize Belediyesi'ne iletildi. Ortak okullardan beş öğrenci ve ikişer öğretmenin katıldığı toplamda 44 kişinin yer aldığı proje hareketliliği boyunca misafir ülkeler keyif alarak proje etkinliklerini tamamladı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi