RİZE İL BAŞKANI VEKİLLİĞE GÖZ KIRPTI.

Siyaset 09.09.2022 - 13:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2765+ kez okundu.
 

RİZE İL BAŞKANI VEKİLLİĞE GÖZ KIRPTI.

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, “Bizler gece gündüz dur durak bilmeden bu koşumuzu sürdürdük ve 20 yıl geçti. Tüm görevleri kademe kademe yaptım. Bu davada bize, nerede hangi görev verilirse o göreve talip oluruz” dedi. AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda gündeme dair açıklamalarda bulundu.   Rize-Artvin Havalimanı’nın, Rize’nin almış olduğu muhteşem yatırımlardan bir tanesi olduğunu ifade eden Alim, “Büyük, devasa bir proje. Bunun için Cumhurbaşkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu havalimanının küçük, basit bir havalimanı olarak düşünülmemesi lazım. Öyle bir havalimanı değil. 14 Mayıs’ta muhteşem bir törenle açıldı. Rize Artvin havalimanının açılışı Rize tarihinde görülmemiş bir kalabalıkla oldu. Resmi kayıtlara 70 bin kişi diye ifade edildi ama gelip yer bulamayanlar, alanın dışında kalanlarla 80-90 bin kişilik bir kalabalıkla, Rize tarihinin görülmemiş bir coşku, heyecanı ile birlikte hemşerilerimizin müthiş bir teveccühüyle gerçekleşen büyük bir yatırım. Açıldığı günden bugüne kadar, sefer sayılarının ve illerin az olmasına rağmen 300 bin yolcuya hizmet vermiş. Fazla olsa bu sayı dahada artacaktır. Eylül ayı itibari ile Ankara’ya haftanın 3 günü sabah seferleri de başladı. Eylül sonu itibari ile ise her gün bu seferler sabah ve akşam olarak devam edecek. İzmir ve Bursa seferleri de inşallah başlayacak. Yurt dışı seferleri de kısa bir zaman içerisinde başlayacak. Bu havalimanı bambaşka bir misyonu, sorumluluğu olan bir havalimanı. Havalimanımız çok yakın zamanda bambaşka bir yoğunlukla, tanınamayacak bir hale gelecek” şeklinde konuştu.   ‘BAYRAK ASARAK BAŞLAMIŞIZ BU İŞE’   İl başkanlığından adaylık için istifa edip etmeyeceği sorulan Alim, “Yarın ne getirir ne olur onu bilemem. Ben 20 yıldır siyasette olan biriyim. Bayrak asarak başlamışız bu işe. Bunu yaparken o duygularla başlayan bir kişi ‘20 yıl 30 yıl sonrasında ben şu olurum, bu olurum’ gayesi ile başlamaz. Tamamen saf, temiz duygularla inandığı bir doğru, davası vardır. O doğrultuda hizmetini yapmak gayesiyle koşar. Bizler gece gündüz dur durak bilmeden bu koşumuzu sürdürdük ve 20 yıl geçti. Tüm görevleri kademe kademe yaptım. Bu davada bize, nerede hangi görev verilirse o göreve talip oluruz” dedi. 

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, “Bizler gece gündüz dur durak bilmeden bu koşumuzu sürdürdük ve 20 yıl geçti. Tüm görevleri kademe kademe yaptım. Bu davada bize, nerede hangi görev verilirse o göreve talip oluruz” dedi. AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda gündeme dair açıklamalarda bulundu.

 

Rize-Artvin Havalimanı’nın, Rize’nin almış olduğu muhteşem yatırımlardan bir tanesi olduğunu ifade eden Alim, “Büyük, devasa bir proje. Bunun için Cumhurbaşkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu havalimanının küçük, basit bir havalimanı olarak düşünülmemesi lazım. Öyle bir havalimanı değil. 14 Mayıs’ta muhteşem bir törenle açıldı. Rize Artvin havalimanının açılışı Rize tarihinde görülmemiş bir kalabalıkla oldu. Resmi kayıtlara 70 bin kişi diye ifade edildi ama gelip yer bulamayanlar, alanın dışında kalanlarla 80-90 bin kişilik bir kalabalıkla, Rize tarihinin görülmemiş bir coşku, heyecanı ile birlikte hemşerilerimizin müthiş bir teveccühüyle gerçekleşen büyük bir yatırım. Açıldığı günden bugüne kadar, sefer sayılarının ve illerin az olmasına rağmen 300 bin yolcuya hizmet vermiş. Fazla olsa bu sayı dahada artacaktır. Eylül ayı itibari ile Ankara’ya haftanın 3 günü sabah seferleri de başladı. Eylül sonu itibari ile ise her gün bu seferler sabah ve akşam olarak devam edecek. İzmir ve Bursa seferleri de inşallah başlayacak. Yurt dışı seferleri de kısa bir zaman içerisinde başlayacak. Bu havalimanı bambaşka bir misyonu, sorumluluğu olan bir havalimanı. Havalimanımız çok yakın zamanda bambaşka bir yoğunlukla, tanınamayacak bir hale gelecek” şeklinde konuştu.

 

‘BAYRAK ASARAK BAŞLAMIŞIZ BU İŞE’

 

İl başkanlığından adaylık için istifa edip etmeyeceği sorulan Alim, “Yarın ne getirir ne olur onu bilemem. Ben 20 yıldır siyasette olan biriyim. Bayrak asarak başlamışız bu işe. Bunu yaparken o duygularla başlayan bir kişi ‘20 yıl 30 yıl sonrasında ben şu olurum, bu olurum’ gayesi ile başlamaz. Tamamen saf, temiz duygularla inandığı bir doğru, davası vardır. O doğrultuda hizmetini yapmak gayesiyle koşar. Bizler gece gündüz dur durak bilmeden bu koşumuzu sürdürdük ve 20 yıl geçti. Tüm görevleri kademe kademe yaptım. Bu davada bize, nerede hangi görev verilirse o göreve talip oluruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi