RİZE İL BAŞKANI ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Siyaset 23.09.2022 - 12:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2718+ kez okundu.
 

RİZE İL BAŞKANI ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

İL BAŞKANI ALİM ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR Rize Merkez’de esnaf ziyaretlerinde bulunan AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim “2023 sadece Türkiye için önemli bir seçim değil tüm mazlum milletler için bir dönüm noktasıdır” dedi. AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim Rize Merkezde teşkilat mensupları ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnaf ziyaretlerine devam eden İl  Başkanı İshak Alim “ Ayak basmadık yer, sıkılmadık el bırakmayacağız. 2023 seçimleri sadece Türkiye için önemli bir seçim değil tüm mazlum milletler için bir dönüm noktasıdır. Bu bilinçle teşkilatımızla birlikte birlik beraberlik içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Bütün ilçelerimizde kapı kapı, sokak sokak çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Milletimizin sorunlarını yerinde dinleyip onlara çözüm bulmaya çalışıyoruz Rize’mizde yaptığımız yatırımların, hizmetlerin karşılığını sahada görmekteyiz. Şu ana kadar elde edilen kazanımların devamlılığı içinde bu bilinçle  2023 hedeflerimize hızlı yürümekteyiz. Uluslararası karar vericiler tarafından oluşturulan birbirine benzemez 6+1 masanın tek derdi liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidardan uzaklaştırmak ve onun milletimize ülkemize kazandırdıklarını yok etmek. Bizde buna karşı milletimizle birlikte güçlü refleksi  göstereceğiz. Bu şekilde her platformda ‘Dünya beşten büyüktür’ söylemiyle güçlü diplomasisiyle tüm Dünya da bir uyanışa vesilen olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğimiz destek   tüm Türkiye’de yankılanacak inşallah” dedi.  

İL BAŞKANI ALİM ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR


Rize Merkez’de esnaf ziyaretlerinde bulunan AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim “2023 sadece Türkiye için önemli bir seçim değil tüm mazlum milletler için bir dönüm noktasıdır” dedi.


AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim Rize Merkezde teşkilat mensupları ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.


Esnaf ziyaretlerine devam eden İl  Başkanı İshak Alim “ Ayak basmadık yer, sıkılmadık el bırakmayacağız. 2023 seçimleri sadece Türkiye için önemli bir seçim değil tüm mazlum milletler için bir dönüm noktasıdır. Bu bilinçle teşkilatımızla birlikte birlik beraberlik içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Bütün ilçelerimizde kapı kapı, sokak sokak çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Milletimizin sorunlarını yerinde dinleyip onlara çözüm bulmaya çalışıyoruz Rize’mizde yaptığımız yatırımların, hizmetlerin karşılığını sahada görmekteyiz. Şu ana kadar elde edilen kazanımların devamlılığı içinde bu bilinçle  2023 hedeflerimize hızlı yürümekteyiz.
Uluslararası karar vericiler tarafından oluşturulan birbirine benzemez 6+1 masanın tek derdi liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidardan uzaklaştırmak ve onun milletimize ülkemize kazandırdıklarını yok etmek. Bizde buna karşı milletimizle birlikte güçlü refleksi  göstereceğiz. Bu şekilde her platformda ‘Dünya beşten büyüktür’ söylemiyle güçlü diplomasisiyle tüm Dünya da bir uyanışa vesilen olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğimiz destek   tüm Türkiye’de yankılanacak inşallah” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi