RİZE EĞİTİM CAMİASININ SÜHEYLA ABLASI HAYATINI KAYBETTİ.

Vefat 28.04.2021 - 11:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3375+ kez okundu.
 

RİZE EĞİTİM CAMİASININ SÜHEYLA ABLASI HAYATINI KAYBETTİ.

RİZELİ EĞİTİMCİ SÜHEYLA KARAHASANOĞLU HAYATINI KAYBETTİ. Rize'nin duayen eğitimcilerinden emekli okul Müdürü Süheyla KARAHASANOĞLU  hayatını kaybetti. Uzun  yıllar Rize Merkez Kurtuluş İlkokulunda Okul Müdürlüğü yapan Karahasanoğlu geçtiğİmiz  hafta Samsun'daki evinde düşerek beyin kanaması geçirdi. Ameliyata alınan Karahasanoğlu  dört günün ardından bu sabah hayatını kaybetti. Rize Kültür ve Turizm eski İl Müdürlerinden Atilla Karahasanoğlu'nun eşi olan 2 çocuk annesi Süheyla Karahasanoğlu'nun cenazesi  Samsun'da toprağa verilecek. RizeninSesi ailesi olarak Rize Kalkandereli olan  78 yaşındaki Hocamıza Allah'tan rahmet ailesi , sevenelri ve Rize eğitim camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

RİZELİ EĞİTİMCİ SÜHEYLA KARAHASANOĞLU HAYATINI KAYBETTİ.


Rize'nin duayen eğitimcilerinden emekli okul Müdürü Süheyla KARAHASANOĞLU  hayatını kaybetti.


Uzun  yıllar Rize Merkez Kurtuluş İlkokulunda Okul Müdürlüğü yapan Karahasanoğlu geçtiğİmiz  hafta Samsun'daki evinde düşerek beyin kanaması geçirdi. Ameliyata alınan Karahasanoğlu  dört günün ardından bu sabah hayatını kaybetti.


Rize Kültür ve Turizm eski İl Müdürlerinden Atilla Karahasanoğlu'nun eşi olan 2 çocuk annesi Süheyla Karahasanoğlu'nun cenazesi  Samsun'da toprağa verilecek.


RizeninSesi ailesi olarak Rize Kalkandereli olan  78 yaşındaki Hocamıza Allah'tan rahmet ailesi , sevenelri ve Rize eğitim camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi