RİZE'DEKİ TÜM KURBAN DERİLERİNE TALİBİZ

Rize 29.06.2022 - 17:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2794+ kez okundu.
 

RİZE'DEKİ TÜM KURBAN DERİLERİNE TALİBİZ

THK Rize Şubesi 2017 yılında kapandıktan sonra yeni bir yönetimle 2018 yılının Nisan ayında tekrar açılan THK Rize, bu yıl ana faaliyetleri için hayati öneme sahip olan ‘kurban derisi’ toplama faaliyeti için hazırlıklarına devam ediyor.     THK Rize Şube Başkanı Mehmet Demir Kurban Bayramında toplanacak Kurban Derisi hakkında bir açıklamada bulundu. Şube Başkanı Mehmet Demir açıklamasında’’ Çeşitli kurumlardan temin edilecek olan araçlarla şubemizin sorumluluk alanında gerçekleştirilecek olan deri toplama çalışmalarında geçen yıllara göre önemli bir artış sağlamayı hedefliyoruz. Öncelikle bize destek olan kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ederiz. 2021 Yılında Pandemi şartlarında 12500 kg. deri toplayarak hedeflerimize çok yaklaştık.  2022 Yılı için hedefimiz, ulaşamadığımız saha bırakmamaktır.                            Araçlarımızla 1 ve 2.gün sahadayız       Araçlarımızla ve görevlilerimizle bayramın 1. Ve 2. Günü sahada olacağız. Bağışçılarımızdan ricamız derileri yüzerken kesmemeye dikkat etmeleri. Toplanan kurban derilerinden elde edilen gelir havacılık faaliyetlerinin sürdürülmesinde kullanılacak. Gençlerimize istikbalin mesleği olan havacılığı sevdirmek, onlara yeni ufuklar açmak, Türkiye’nin kalkınmasına destek vermek için çabalıyoruz" ifadelerini kullandı.     Kurban Bayramının 1. ve 2. Günü THK Rize Şubesinin 08.30 ile 20.00 saatleri arasında açık olacağını söyleyen Demir’’İsteyen bağışçılarımız kurban derilerini kendi araçlarıyla şubemize de teslim edebilir’’ dedi.  

THK Rize Şubesi 2017 yılında kapandıktan sonra yeni bir yönetimle 2018 yılının Nisan ayında tekrar açılan THK Rize, bu yıl ana faaliyetleri için hayati öneme sahip olan ‘kurban derisi’ toplama faaliyeti için hazırlıklarına devam ediyor.

   
THK Rize Şube Başkanı Mehmet Demir Kurban Bayramında toplanacak Kurban Derisi hakkında bir açıklamada bulundu. Şube Başkanı Mehmet Demir açıklamasında’’ Çeşitli kurumlardan temin edilecek olan araçlarla şubemizin sorumluluk alanında gerçekleştirilecek olan deri toplama çalışmalarında geçen yıllara göre önemli bir artış sağlamayı hedefliyoruz. Öncelikle bize destek olan kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ederiz. 2021 Yılında Pandemi şartlarında 12500 kg. deri toplayarak hedeflerimize çok yaklaştık.  2022 Yılı için hedefimiz, ulaşamadığımız saha bırakmamaktır.

                          
Araçlarımızla 1 ve 2.gün sahadayız

     
Araçlarımızla ve görevlilerimizle bayramın 1. Ve 2. Günü sahada olacağız. Bağışçılarımızdan ricamız derileri yüzerken kesmemeye dikkat etmeleri. Toplanan kurban derilerinden elde edilen gelir havacılık faaliyetlerinin sürdürülmesinde kullanılacak. Gençlerimize istikbalin mesleği olan havacılığı sevdirmek, onlara yeni ufuklar açmak, Türkiye’nin kalkınmasına destek vermek için çabalıyoruz
" ifadelerini kullandı.

   
Kurban Bayramının 1. ve 2. Günü THK Rize Şubesinin 08.30 ile 20.00 saatleri arasında açık olacağını söyleyen Demir’’İsteyen bağışçılarımız kurban derilerini kendi araçlarıyla şubemize de teslim edebilir’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi