RİZE'DE YAKALANAN BOZ AYI SERBEST BIRAKILDI.

Rize 29.09.2022 - 16:36, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3111+ kez okundu.
 

RİZE'DE YAKALANAN BOZ AYI SERBEST BIRAKILDI.

İlçenin Yeşilyurt Mahallesinde fındık bahçesini domuzdan korumak için yapılan çelik tele takılan Boz Ayı yavrusu uzun süren çalışma sonrası kurtarıldı.      Yeşilyurt Mahallesinde fındık bahçesinin kenarında korkuluk amaçlı çelik tele takılan Boz Ayı Rize’den gelen Doğa Koruma ekiplerinin uyuşturucu iğne ile bayıltıldı. Bayılan Boz Ayı ekipler tarafından sağlık kontrolü yapıldıktan sonra doğaya salınmak üzere en yakın yayla olan Kirazlı Yaylasına götürülerek salıverildi.

İlçenin Yeşilyurt Mahallesinde fındık bahçesini domuzdan korumak için yapılan çelik tele takılan Boz Ayı yavrusu uzun süren çalışma sonrası kurtarıldı.

    

Yeşilyurt Mahallesinde fındık bahçesinin kenarında korkuluk amaçlı çelik tele takılan Boz Ayı Rize’den gelen Doğa Koruma ekiplerinin uyuşturucu iğne ile bayıltıldı. Bayılan Boz Ayı ekipler tarafından sağlık kontrolü yapıldıktan sonra doğaya salınmak üzere en yakın yayla olan Kirazlı Yaylasına götürülerek salıverildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi