RİZE'DE VATANDAŞIN HAKLİ İSTEKLERİNE ANINDA ÇÖZÜM

Rize 30.11.2022 - 21:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3454+ kez okundu.
 

RİZE'DE VATANDAŞIN HAKLİ İSTEKLERİNE ANINDA ÇÖZÜM

Rize belediyesi aralıksız yatırımlarına devam etmekle birlikte, vatandaşların uygun görüldüğü haklı istekleride çözüme kavuşturuyor.       Ekrem Orhun mahallesi hanımeli sokak sakinleri ve cami cemaati (Sahil camisi önündeki sok.) Çok eski tarıden beri,  nedeni bilinmeyen bir şekilde, sokağın bir tarafı dekoratif aydınlatma yapılırken, karşı yaya kaldırımının yapılmamasına bir anlam verememişlerdi.        Mahalle sakinleri bu sıkıntıyı, Belediye Başkan yardımcısı Aydin BİRSEL başkana aktarıldıktan sonra, kısa bir sürede kaldırımın dekoratif aydınlatma sorununun halledildiğini gördüler.      Mahalle sakinleri ve sabah namazı cemaati Başta Rahmi METİN ve duyarlılığından ötürü Başkan Yardımcısı Aydin BİRSEL ' e memnuniyetlerini ifade ettiler.       Not: Ey bazı esnaf ,Apartman ve dükkân sahibi olanlar. (Dini yaratanimizi da konusmakla kimseye vermeyenler)Rize'de yapılan yatırımları usulüne uygun yapılmasını engelleyenler,benim dükkanının iş yerimin apartmanın önüne bir şey koymayın diyenler, halkın kullanacağı yararlanacağı devletin ve bu milletin kaldırımına sokağına karışanlar, bu necip halkın hizmetine sunulacak yatırımları engellemeyin. Zorluk çıkarmayın, çıkar bir deli ,isim dükkân ve begrautlarınızı  bu halka deşifre eder
Rize belediyesi aralıksız yatırımlarına devam etmekle birlikte, vatandaşların uygun görüldüğü haklı istekleride çözüme kavuşturuyor.
     
Ekrem Orhun mahallesi hanımeli sokak sakinleri ve cami cemaati (Sahil camisi önündeki sok.) Çok eski tarıden beri,  nedeni bilinmeyen bir şekilde, sokağın bir tarafı dekoratif aydınlatma yapılırken, karşı yaya kaldırımının yapılmamasına bir anlam verememişlerdi. 
     
Mahalle sakinleri bu sıkıntıyı, Belediye Başkan yardımcısı Aydin BİRSEL başkana aktarıldıktan sonra, kısa bir sürede kaldırımın dekoratif aydınlatma sorununun halledildiğini gördüler. 
   
Mahalle sakinleri ve sabah namazı cemaati Başta Rahmi METİN ve duyarlılığından ötürü Başkan Yardımcısı Aydin BİRSEL ' e memnuniyetlerini ifade ettiler.
     
Not: Ey bazı esnaf ,Apartman ve dükkân sahibi olanlar. (Dini yaratanimizi da konusmakla kimseye vermeyenler)Rize'de yapılan yatırımları usulüne uygun yapılmasını engelleyenler,benim dükkanının iş yerimin apartmanın önüne bir şey koymayın diyenler, halkın kullanacağı yararlanacağı devletin ve bu milletin kaldırımına sokağına karışanlar, bu necip halkın hizmetine sunulacak yatırımları engellemeyin. Zorluk çıkarmayın, çıkar bir deli ,isim dükkân ve begrautlarınızı  bu halka deşifre eder
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi