RİZE'DE SPOR CAMİASINI BULUŞTURAN DÜĞÜN

Güncel 12.07.2022 - 21:17, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 4874+ kez okundu.
 

RİZE'DE SPOR CAMİASINI BULUŞTURAN DÜĞÜN

 Rize bölgesi klasman hakemi Yücel BÜYÜK-Nihal ERDOĞAN ile dünya evine girdi.             Bir önceki MHK üyesi olan Hikmet ÖKSÜZOĞLU-Bölgesel kurul üyeleri Hasan EMİRZEOĞLU, Ercan HELLAÇ,  Rize İHK Başkanı Serdar SERDAR, Rize TFFHGD Başkanı Fethi KAYIŞ Trabzon, Gumushane ve Bayburt'tan gelen hakem ve gözlemci arkadaşları ile birlikte Rize bölgesi hakem ve gözlemcileri bu mutlu gününde Yücel BÜYÜK 'ü yanlız birakmadilar.           RizeninSesi  ailesi olarak  çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.

 Rize bölgesi klasman hakemi Yücel BÜYÜK-Nihal ERDOĞAN ile dünya evine girdi.

           
Bir önceki MHK üyesi olan Hikmet ÖKSÜZOĞLU-Bölgesel kurul üyeleri Hasan EMİRZEOĞLU, Ercan HELLAÇ,  Rize İHK Başkanı Serdar SERDAR, Rize TFFHGD Başkanı Fethi KAYIŞ Trabzon, Gumushane ve Bayburt'tan gelen hakem ve gözlemci arkadaşları ile birlikte Rize bölgesi hakem ve gözlemcileri bu mutlu gününde Yücel BÜYÜK 'ü yanlız birakmadilar.

         
RizeninSesi  ailesi olarak  çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi