RİZE'DE ÖZEL ÖĞRENCİLER BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Eğitim 05.04.2022 - 16:53, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2715+ kez okundu.
 

RİZE'DE ÖZEL ÖĞRENCİLER BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Rize İkizdere Fazliye Hüseyin Turanlı Çok Programlı Anadolu Lisesinin Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’e ziyarette bulundu.      Özel öğrencilerin ziyareti hakkında bir açıklamada bulman İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’’ Bu gün çok özel misafirlerimiz vardı. Ziyareti organize eden Fazliye Hüseyin Turanlı Çok Programlı Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfı Değerli Öğretmenlerine ve çok özel misafirlerime ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Sosyal Hayat dersinin içeriği kapsamında Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerimiz Belediyemize kurum ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretten bende memnun oldum. Özel öğrencilerimize her zaman destek olmaya yardımcı olmaya hazırız. Belediyemiz olarak bizlerden ne isteniyorsa yapmaya da hazırız’’ dedi.     Ziyaret hakkında konuşan öğrenciler’’ bizleri oldukça içten ve samimi karşılayan Belediye Başkanımız Hakan Karagöz, çevre bilinci ve doğayı nasıl koruyacağımız hakkında bizlerle sohbet etti. Kendisine hoş misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Kurum ziyaretleri ve gezilere öğrencileri arkadaşlar olarak devam edeceğiz. Öğretmenlerimiz bu konuda bize her zaman destek oluyor’ ’dediler. Ziyaret sonrası Belediye Başkanı Hakan Karagöz tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler verildi

Rize İkizdere Fazliye Hüseyin Turanlı Çok Programlı Anadolu Lisesinin Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’e ziyarette bulundu.

    
Özel öğrencilerin ziyareti hakkında bir açıklamada bulman İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’’ Bu gün çok özel misafirlerimiz vardı. Ziyareti organize eden Fazliye Hüseyin Turanlı Çok Programlı Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfı Değerli Öğretmenlerine ve çok özel misafirlerime ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Sosyal Hayat dersinin içeriği kapsamında Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerimiz Belediyemize kurum ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretten bende memnun oldum. Özel öğrencilerimize her zaman destek olmaya yardımcı olmaya hazırız. Belediyemiz olarak bizlerden ne isteniyorsa yapmaya da hazırız’’ dedi.

   
Ziyaret hakkında konuşan öğrenciler’’ bizleri oldukça içten ve samimi karşılayan Belediye Başkanımız Hakan Karagöz, çevre bilinci ve doğayı nasıl koruyacağımız hakkında bizlerle sohbet etti. Kendisine hoş misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Kurum ziyaretleri ve gezilere öğrencileri arkadaşlar olarak devam edeceğiz. Öğretmenlerimiz bu konuda bize her zaman destek oluyor’ ’dediler. Ziyaret sonrası Belediye Başkanı Hakan Karagöz tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler verildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi