RİZE'DE MİNİK TUĞÇE BABASI İLE 19 MAYIS'I KUTLADI

Törenler 19.05.2020 - 14:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2808+ kez okundu.
 

RİZE'DE MİNİK TUĞÇE BABASI İLE 19 MAYIS'I KUTLADI

RİZE’nin Ardeşen ilçesinde 2’nci sınıf öğrencisi Tuğçe Yakıcı (8), babası Sait Yakıcı ile birlikte 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı'nı kutladı.   Baba ve kızı, Bandırma Vapuru'nu simgeleyen tekne ile kıyıya çıktı. Ardeşen ilçesinde Sait Yakıcı, kızı Tuğçe ile birlikte 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı kutlaması gerçekleştirdi. Baba ve kızı Türk bayrağı ve Atatürk posteri ile donatılan ve Bandırma Vapuru’nu simgeleyen tekne ile kıyıya çıktı. Küçük kız burada Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere söylediği, ''Sizler, hepiniz geleceğin bir gülü ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizlersiniz. Ey yükselen yeni nesil, cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz'' sözlerini tekrarladı. Küçük kız ve babasının 19 Mayıs'ı kutladığı video, sosyal medyada da ilgi gördü. 

RİZE’nin Ardeşen ilçesinde 2’nci sınıf öğrencisi Tuğçe Yakıcı (8), babası Sait Yakıcı ile birlikte 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı'nı kutladı.

 

Baba ve kızı, Bandırma Vapuru'nu simgeleyen tekne ile kıyıya çıktı. Ardeşen ilçesinde Sait Yakıcı, kızı Tuğçe ile birlikte 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı kutlaması gerçekleştirdi. Baba ve kızı Türk bayrağı ve Atatürk posteri ile donatılan ve Bandırma Vapuru’nu simgeleyen tekne ile kıyıya çıktı. Küçük kız burada Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere söylediği, ''Sizler, hepiniz geleceğin bir gülü ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizlersiniz. Ey yükselen yeni nesil, cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz'' sözlerini tekrarladı. Küçük kız ve babasının 19 Mayıs'ı kutladığı video, sosyal medyada da ilgi gördü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi