RİZE'DE KURALLARA UYMAYAN 24 KİŞİ KARANTİNAYA ALINDI

Sağlık 24.08.2021 - 15:55, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2632+ kez okundu.
 

RİZE'DE KURALLARA UYMAYAN 24 KİŞİ KARANTİNAYA ALINDI

Rize’de Karantina Kurallarını İhlal Eden 24 Kişi Hakkında Yasal İşlem Yapıldı Rize’de kolluk kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen HES Kodu denetimlerinde, karantina kurallarını ihlal ettiği tespit edilen 24 kişi haklarında gerekli adli ve idari işlemler yapılarak karantinaya alındı. Rize il genelinde şehrimizin muhtelif yerlerinde, kolluk kuvvetlerine bağlı güven timlerimiz tarafından yapılan şok denetimlerde, 24 şahsın yapılan HES kodu sorgulamalarında karantina kurallarını ihlal ettiği tespit edilmiştir. Bu vatandaşlarımız hakkında gerekli adli ve idari işlemlerin yapılmasının ardından 112 ve filyasyon ekiplerine teslim edilerek ücretlerini kendileri ödemek üzere belirlenen yerlerde karantina altına alınmıştır.  Toplum sağlığımızı koruma adına denetimlerimiz artarak yoğun bir şekilde de kararlılıkla devam edecektir. Tüm vatandaşlarımızı bir kez daha aşı olmaya, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya davet ediyoruz.  

Rize’de Karantina Kurallarını İhlal Eden 24 Kişi Hakkında Yasal İşlem Yapıldı


Rize’de kolluk kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen HES Kodu denetimlerinde, karantina kurallarını ihlal ettiği tespit edilen 24 kişi haklarında gerekli adli ve idari işlemler yapılarak karantinaya alındı.


Rize il genelinde şehrimizin muhtelif yerlerinde, kolluk kuvvetlerine bağlı güven timlerimiz tarafından yapılan şok denetimlerde, 24 şahsın yapılan HES kodu sorgulamalarında karantina kurallarını ihlal ettiği tespit edilmiştir. Bu vatandaşlarımız hakkında gerekli adli ve idari işlemlerin yapılmasının ardından 112 ve filyasyon ekiplerine teslim edilerek ücretlerini kendileri ödemek üzere belirlenen yerlerde karantina altına alınmıştır. 


Toplum sağlığımızı koruma adına denetimlerimiz artarak yoğun bir şekilde de kararlılıkla devam edecektir. Tüm vatandaşlarımızı bir kez daha aşı olmaya, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya davet ediyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi