RİZE'DE KAPIM HER PARTİYE VE VATANDAŞA EŞİT ŞEKİLDE AÇIKTIR

Rize 14.09.2021 - 14:38, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1946+ kez okundu.
 

RİZE'DE KAPIM HER PARTİYE VE VATANDAŞA EŞİT ŞEKİLDE AÇIKTIR

MHP İkizdere ilce teşkilatı Kaymakamlık görevine yeni atanan Kaymakam Hacı Kerim Meral’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.      Kaymakamlık makamında yapılan ziyarette ilçe hakkında tanıtım anlamında fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyarette Kaymakam Hacı Kerim Meral’ İkizdere’ye kura sonucu bir arkadaşımla becayiş ederek isteyerek atandım. Bende bölgenin yabancısı değilim. Rize Cumhurbaşkanının memleketi. Biz en güzel şekilde hizmet yapmak amacındayız. Yeni atandığım için ilçeyi tanımaya başladım. Kapım her zaman her partiliye ve vatandaşa eşit mesafede ve açıktır’ dedi.      MHP İlçe Başkanı Abdurrezzak Uzun ’ilçede başarılı hizmetler yapacağınızı ümit ediyorum. İlçemiz toprak bakımından Rize’nin en büyük ilçesi ama nüfusumuz az, yeterli hizmetleri alma konusunda sıkıntımız inşallah iyi olacak’ dedi.    

MHP İkizdere ilce teşkilatı Kaymakamlık görevine yeni atanan Kaymakam Hacı Kerim Meral’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

    
Kaymakamlık makamında yapılan ziyarette ilçe hakkında tanıtım anlamında fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyarette Kaymakam Hacı Kerim Meral’ İkizdere’ye kura sonucu bir arkadaşımla becayiş ederek isteyerek atandım. Bende bölgenin yabancısı değilim. Rize Cumhurbaşkanının memleketi. Biz en güzel şekilde hizmet yapmak amacındayız. Yeni atandığım için ilçeyi tanımaya başladım. Kapım her zaman her partiliye ve vatandaşa eşit mesafede ve açıktır’ dedi.

    
MHP İlçe Başkanı Abdurrezzak Uzun ’ilçede başarılı hizmetler yapacağınızı ümit ediyorum. İlçemiz toprak bakımından Rize’nin en büyük ilçesi ama nüfusumuz az, yeterli hizmetleri alma konusunda sıkıntımız inşallah iyi olacak’ dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi