RİZE'DE KIZILAY'A 2.KAN BAĞIŞI

Sağlık 26.01.2022 - 10:44, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2475+ kez okundu.
 

RİZE'DE KIZILAY'A 2.KAN BAĞIŞI

Rize merkezde Köseoğlu-Kösoğlu-Köse Ailesi Yardımlaşma Derneğinin organize ettiği programla Kızılay’a 2.kez kan bağışı yapılacak.      Covid-19 salgını süresince kan stoklarının azaldığı bir dönemde Merkezi İstanbul’da bulunan Köse-Köseoğlu-Kösoğlu Ailesi Yardımlaşma Derneği tarafından 2.kez Kan Bağışı kampanyası düzenlendi.15 Temmuz meydanında 28 Ocak 2022 Cuma günü bütün gün devam edecek kan bağışı kampanyasına sağlıklı herkesin kan vermeye katılması istendi. Köse-Köseoğlu-Kösoğlu ailesi Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Kösoğlu’ derneğimizin 28 Ocak Cuma günü destek olduğu kan bağışı kampanyasına sağlıklı her insanımızın katılmasını istiyoruz. Zor bir dönemden geçiyoruz. Kızılay’ın ve hastanelerimizin Kan’a ihtiyacı var. Destek ve yardım bekliyoruz. Benzer kan bağışı kampanyalarını başka şehirlerde bulunan akrabalarımızın desteğiyle devam ettireceğiz. Rize’deki bu kampanyamız 2.kez olacak. Akraba derneğimizi olarak insanımıza yararlı işlerde bulunmak istiyoruz’’ dedi.

Rize merkezde Köseoğlu-Kösoğlu-Köse Ailesi Yardımlaşma Derneğinin organize ettiği programla Kızılay’a 2.kez kan bağışı yapılacak.

    

Covid-19 salgını süresince kan stoklarının azaldığı bir dönemde Merkezi İstanbul’da bulunan Köse-Köseoğlu-Kösoğlu Ailesi Yardımlaşma Derneği tarafından 2.kez Kan Bağışı kampanyası düzenlendi.15 Temmuz meydanında 28 Ocak 2022 Cuma günü bütün gün devam edecek kan bağışı kampanyasına sağlıklı herkesin kan vermeye katılması istendi. Köse-Köseoğlu-Kösoğlu ailesi Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Kösoğlu’ derneğimizin 28 Ocak Cuma günü destek olduğu kan bağışı kampanyasına sağlıklı her insanımızın katılmasını istiyoruz. Zor bir dönemden geçiyoruz. Kızılay’ın ve hastanelerimizin Kan’a ihtiyacı var. Destek ve yardım bekliyoruz. Benzer kan bağışı kampanyalarını başka şehirlerde bulunan akrabalarımızın desteğiyle devam ettireceğiz. Rize’deki bu kampanyamız 2.kez olacak. Akraba derneğimizi olarak insanımıza yararlı işlerde bulunmak istiyoruz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi