RİZE'DE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADILAR

Eğitim 23.11.2021 - 19:55, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1776+ kez okundu.
 

RİZE'DE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADILAR

RTEÜ İle Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı   Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında düzenlenecek kurslara ilişkin iş birliği protokolü imzalandı. Rektörlük makamında gerçekleşen protokol imza törenine Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen ile Şube Müdürü Eşref Yavaşi, RTEÜ Genel Sekreteri Adnan Er ve üniversitenin Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Çakır katıldı. Her iki kurum arasında hayat boyu öğrenme faaliyetlerine yönelik iş birliğinin sağlanması amacıyla gerçekleştirilen protokol çerçevesinde akademik, sanatsal, sportif ve kültürel alanlarda iş birliği yapılacak. Tören sonunda Rektör ve İl Milli Eğitim Müdürü imzalanan protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.

RTEÜ İle Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı

 

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında düzenlenecek kurslara ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.


Rektörlük makamında gerçekleşen protokol imza törenine Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen ile Şube Müdürü Eşref Yavaşi, RTEÜ Genel Sekreteri Adnan Er ve üniversitenin Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Çakır katıldı.


Her iki kurum arasında hayat boyu öğrenme faaliyetlerine yönelik iş birliğinin sağlanması amacıyla gerçekleştirilen protokol çerçevesinde akademik, sanatsal, sportif ve kültürel alanlarda iş birliği yapılacak.


Tören sonunda Rektör ve İl Milli Eğitim Müdürü imzalanan protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi